Spears må ha junkfood

Etter en hard danseøkt dro Britney Spears rett på McDonalds for å dempe sulten.

SULTEN: Rett fra dansetrening til McDonalds. Fristelsen ble for stor for Hollywood-stjernen som hoppet over salaten og bestilte en saftig burger i stedet. Foto: Stella Pictures
SULTEN: Rett fra dansetrening til McDonalds. Fristelsen ble for stor for Hollywood-stjernen som hoppet over salaten og bestilte en saftig burger i stedet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En McSpears, takk!

SEHER.NO: Etter to år med overspising og frotsing i mat som følge av hennes to graviditeter, sliter unge frøken Spears med å gå tilbake til strenge dietter.

Få uker etter fødselen med Sean Preston (2) var Britney i strålende form, men da svangerskap nummer to meldte seg var det vanskeligere å bevare de frekke linjene.
Selv om Britney har startet med dansetrening hjelper det neppe stort på midjen å dra rett til McDonalds etter endt økt.

Sammen med ei venninne stoppet nemlig 25-åringen på McDonalds Drive-Thru i Malibu, California for å kjøpe brus og burgere. Den tidligere supersexy-stjernen angrer nok bittert på at hun har tilagt seg uvaner som junkfood og hard festing - nå er hun nemlig bare en skygge av seg selv.

LES OGSÅ: Stjernene mister kontroll

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer