DYKTIG: Artist Marion Ravn (29) får sin skuespillerdebut i filmmusikalen "Ta meg med" som har premiere fredag. Foto: SF Norge AS
DYKTIG: Artist Marion Ravn (29) får sin skuespillerdebut i filmmusikalen "Ta meg med" som har premiere fredag. Foto: SF Norge ASVis mer

Spås en lysende filmkarriere

- Kameraet liker henne, sier «Halvbroren»-regissør Per Olav Sørensen om Marion Ravn.

SEOGHØR.NO: Onsdag er det førpremiere på filmen «Ta meg med» på Colosseum kino i Oslo.

Filmen er basert på Gitarkameratene Jan Eggum (62) og Halvdan Sivertsens (64) låter.  Artistene Marion Ravn (29), Magnus Grønneberg (46), og programleder og artist Haddy N'Jie (34) får sin skuespillerdebut i sentrale roller, sammen med de mer rutinerte skuespillerne Frank Kjosås (32) og Kjersti Elvik (44).

Saken fortsetter under bildet.

DYKTIGE: Frank Kjosås (t.v.), Haddy N'jie, Magnus Grønneberg, Marion Ravn, og Kjersti Elvik spiller hovedrollene i filmmusikalen "Ta meg med". Foto: SF Norge AS
DYKTIGE: Frank Kjosås (t.v.), Haddy N'jie, Magnus Grønneberg, Marion Ravn, og Kjersti Elvik spiller hovedrollene i filmmusikalen "Ta meg med". Foto: SF Norge AS Vis mer

I registolen sitter dyktige Per Olav Sørensen (50) . Han gjorde stor suksess da han regisserte «Halvbroren» som gikk på NRK 1 i fjor – med over en million seere i snitt!

Se og Hør traff regissør og skuespillere på pressevisningen onsdag formiddag, og regissøren er full av lovord om artistene som debuterer på filmlerretet.

- Jeg synes alle gjør en veldig god jobb, og artistene synger faktisk på innspillingen. Ingenting er gjort i studio, og det høres veldig rått og upolert, sier Sørensen.

- The girl next door.

Regissøren var veldig i tvil om han skulle slippe til Marion i filmen, men bestemte seg da han så henne forkjølet på apoteket.

Musical filmen " Ta meg med "  -  Per-Olav Sørensen
Musical filmen " Ta meg med " - Per-Olav Sørensen Vis mer

- Da så hun mildt sagt sliten ut, og da skjønte jeg at hun kunne passe på en bensinstasjon, sier han.

Marion spiller nabojenta Lise – og i filmen fremstår hun som usminket, og det regissøren kaller «The girl next door». Han synes hun gjorde en veldig god figur på filmen, og er ikke fremmed for å bruke henne i andre filmprosjekter dersom det skulle passe.

- Kameraet liker henne.. Hun er dyktig, og jeg er sikker på at hun hadde gjort seg veldig bra som musikalartist – men også som filmskuespiller hvis hun ønsker det. Hun har en helt rå sangstemme, sier Sørensen til Se og Hør.

- Har du henne i tankene om fremtidige prosjekter?

- Hvis hun passer inn i rollen, er jeg ikke fremmed for det, svarer han.

Satser på artistkarrieren.

Marion blir glad når hun får høre rosen av den genierklærte regissøren, men har foreløpig ingen planer om å satse videre på en filmkarriere.

- Det er gøy å gjøre musikaler, men jeg er først og fremst artist, sier gullstrupen fra Lørenskog.

I fjor gjorde hun stor suksess med soloalbumet «Songs from a Blackbird» og til høsten er hun igjen aktuell med ny plate.

Imponert.

På pressevisningen var også en av hovedpersonene til stede – Jan Eggum. Han så filmen i januar, og er imponert over hvordan låtmaterialet hans er ivaretatt.

- Jeg synes det er en rørende film. Denne filmen bør først og fremst sees av de som hater musikaler, sier Eggum til Se og Hør.

Han synes de har valgt en spennende vri på filmen – ved at dialoger mellom skuespillerne er luket vekk – til fordel for sangtekstene som driver historien av dyktige sangere som synger live på settet.

- Så vidt meg bekjent er det aldri skjedd før, og de har tatt en sjanse som jeg synes de har lykkes godt med, sier han til Se og Hør.