VENTET MED SEX: Mariah Carey og Nick Cannon hoppet ikke til køys sammen før de var godt gift. Foto: All Over Press
VENTET MED SEX: Mariah Carey og Nick Cannon hoppet ikke til køys sammen før de var godt gift. Foto: All Over Press Vis mer

Sparte seg til ekteskapet

- Det betyr ikke at vi avstod fra all intimitet, sier Mariah Carey.

LOS ANGELES (Seher.no): Superstjernen Mariah Carey (38) sjokkerte alle da hun giftet seg med sin nesten 11 år yngre kjæreste, Nick Cannon (28), i april i år - etter at de kun hadde datet i to måneder.

Men når hun nå avslører at paret valgte å vente med sex til de ga hverandre sitt ja - var det kanskje ikke så rart at bryllupet skjedde spontant likevel?

- Det betyr ikke at vi avstod fra all intimitet, men vi ønsket å vente med å gå hele veien. Det er bare sånn jeg er og slik jeg føler det, sier divaen i et intervju med Daily Mirror.

Og hennes nybakte ektemann delte hennes synspunkt om avholdighet.

- Jeg ønsker ikke å påtvinge dette på andre, men vi hadde de samme tankene rundt det og da tenkte jeg at det ville bli mye mer spesielt hvis vi ventet til etter at vi var gift, forteller hun videre.

Paret feiret sin seks måneders bryllupsdag 30. oktober og de skal fortsatt være like forelsket.

- Han er utrolig romantisk. Jeg fikk et par hjerteformede diamantøredobber og den største blomsterbuketten jeg noen gang har sett, sier hun til den britiske avisa.

38-åringen, som tidligere har vært gift med Tommy Motolla (59), hadde liten tro på at hun noen gang skulle gå ned kirkegulvet igjen.

- Jeg nølte lenge før jeg turte å gå inn i et nytt forhold å miste kontrollen over hjertet og meg selv etter bruddet. Jeg var utrolig beskyttende ovenfor meg selv, men denne gangen var det helt annerledes.

Turtelduene har tatovert hverandres navn på kroppen, og Mariah kaller ektemannen "Den store kjærligheten".

- Vi føler virkelig at vi er sjelevenner. Første gang vi møttes var faktisk i 2005, og det var definitivt kjemi mellom oss da også. Men den gangen var vi begge i andre forhold, og det var ikke riktig tidspunkt. Så møttes vi igjen under innspillingen av musikkvideoen min og vi klikket med en gang, forteller hun til Daily Mail.

LES OGSÅ: - En baby vil ødelegge figuren