Spartacus-stjernen har fått kreft

- Jeg føler meg sterk, positiv og målrettet, sier Andy Whitfield.

KREFTKAMP: Andy Whitfield spiller gladiatoren «Spartacus» i TV-suksessen «Spartacus: Blood and Sand». Nå må han kjempe mot kreften på hjemmebane.
KREFTKAMP: Andy Whitfield spiller gladiatoren «Spartacus» i TV-suksessen «Spartacus: Blood and Sand». Nå må han kjempe mot kreften på hjemmebane. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den andre sesongen av Starz populære dramaserie «Spartacus: Blood and Sand», er satt på hold etter at seriens stjerne Andy Whitfield (38) har fått kreft.

Whitfield har fått diagnosen lymfekreft (Non-Hodgkins lymfom), og vil starte behandling i New Zeland umiddelbart.

Kreften skal ifølge Entertainment Weekly ha blitt oppdaget på et tidlig tidspunkt, og det skal være gode sjanser for at han blir kurrert.

- Jeg får kjempegod behandling og jeg føler meg sterk, positiv og målrettet og har en armé av støtte rundt meg, sier Whitfield, som er født i Wales.

Dette er andre gang på kort tid at en skuespiller i en kjent serie på TV har blitt rammet av kreft. I januar ble det kjent at «Dexter»-skuespiller Michael C. Hall hadde fått kreft.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Domingo kreftoperert i New York

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer