«Spartacus»-stjerne (39) døde

Døde i sin kones armer.

<strong>SUKSESS-SERIE:</strong> Skuespilleren var en del av TV-serien Spartacus: Blood and Sand. Han måtte trekke seg på grunn av kreftsykdommen i september i fjor.
SUKSESS-SERIE: Skuespilleren var en del av TV-serien Spartacus: Blood and Sand. Han måtte trekke seg på grunn av kreftsykdommen i september i fjor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars i fjor kom nyheten om at TV-stjernen Andy Whitfield, kjent fra serien «Spartacus: Blood and Sand», hadde fått kreft.

Nå, etter halvannet år, har skuespilleren tapt kampen mot kreften. Han ble 39 år gammel.

Ifølge nyhetsbyrået AP skriver Whitfields kone, Vashti, i en pressemelding at den «vakre unge krigeren døde en solfylt Sydney-morgen i armene til hans kjære kone».


Da Whitfield fikk diagnosen lymfekreft i mars 2010, virket prognosene lovende, og han så positivt på fremtiden.

- Jeg får kjempegod behandling og jeg føler meg sterk, positiv og målrettet og har en armé av støtte rundt meg, sa han.


I september ble skuespilleren nødt til å trekke seg fra «Spartacus: Blood and Sand». Skuespilleren Liam McIntyre steppet inn i Whitfields rolle.

- Det er med utrolig stor skuffelse at jeg må trekke meg fra dette eksepsjonelle prosjektet og alle de fantastiske menneskene involvert. Det ser ut til at det er tid for meg og min familie å gå ut på et en ny, usedvanlig reise. Tusen takk for all støtten jeg har mottatt så langt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trekker seg fra TV-serie på grunn av kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer