Sparket ut kona

Paul McCartney prøvde å redde ekteskapet, men orket ikke å krangle mer. Nå blir Heather milliardær!

FIKK NOK: Paul orket ikke mer kjeft og krangling. Skilsmissen kan koste ham to milliarder kroner! Foto: All Over Press
FIKK NOK: Paul orket ikke mer kjeft og krangling. Skilsmissen kan koste ham to milliarder kroner! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dyrt ekteskap!


Stakkars Paul McCartney. Beatles-legenden mistet sitt livs kjærlighet - og håpet at et ekteskap med Heather Mills kunne gi ham tilbake den lykken han hadde med sin første kone Linda.


Nå innser Sir Paul at han har gjort sitt livs tabbe.  


- Så snart Heather fikk ring på fingeren var hun som forvandlet, forteller en av Beatles-legendens kamerater.


Heathers eksmann og fire tidligere forloveder er samstemte i sin dom over Heather: Hun har løyet og bedratt seg gjennom mye av sitt voksne liv. Hennes første ektemann, Alfie Karmal er sitert på følgende utsagn: Hun løy så mye at hvis hun hadde sagt det var regnvær ute, ville jeg sjekket det!


Ingen ektepakt


Da de giftet seg tryglet Maccas fire voksne barn om at han måtte sikre formuen med en detaljert ektepakt. Men han nektet å ta sorgene på forskudd. Han skrev ikke ektepakt i det hele tatt. Nå får han den sure regningen. Britiske medier regner med at Heather minst vil få 25 prosent av McCartneys formue. Av totalt åtte milliarder kan hun ha krav på to milliarder kroner!


McCartney og enbeinte Mills møttes i 1999, og han syntes hun var tapper og dyktig. Men hun var ikke så imponert over ham. Hun syntes han så gammel ut - og ba ham bleke håret! Hun uttalte også at hun foretrakk Bon Jovi fremfor Beatles...


- Hun er litt sjefete, og tror hun er smartere enn meg, sa Paul MCartney til pressen. Likevel giftet han seg med Heather i juni 2002. Hun insisterte straks på at pressen skulle kalle henne Lady Heather - en rett hun hadde som kona til en adlet mann. I 2004 fikk de datteren


Krangling og skriking


I årenes løp har hun hakket vekk Pauls selvtillit ved å kritisere ham, kjefte på ham og fortelle ham at ikke er noe verd. For en mann som er vant til å bli forgudet av alle var det vanskelig å takle.


- Hun er sjalu på Pauls berømmelse og ønsket å bli like populær selv. Hun hatet at folk ville snakke med ham - og ikke henne. Hun planla alltid måter å fremheve seg selv, forteller en av parets bekjente.


Når noe gikk galt var det alltid Paul som fikk skylda!


- Paul er en følsom mann - som ble helt satt ut hver gang hun brukte kjeft. Hun ropte og skrek, og behandlet ham som en dørmatte. Hun furtet hvis han ikke ga seg, og til slutt fikk han nok. Mer enn nok. Det er nok ingen vei tilbake for ekteskapet, sier familievennen.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer