- Sparket ut Gabriel for mange måneder siden

Og nå kobles Oscar-vinneren opp mot ny mann.

SLUTT: Fredag ble det kjent at forholdet mellom Halle Berry og modellsamboeren Gabriel Aubry er over.  Foto: All Over Press
SLUTT: Fredag ble det kjent at forholdet mellom Halle Berry og modellsamboeren Gabriel Aubry er over. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Fredag ble det kjent at Oscar-vinner Halle Berry (43) og modellsamboeren Gabriel Aubry (34) går fra hverandre etter nesten fire år sammen.

Kilder har hevdet at det er flere grunner til bruddet, blant annet skal Aubry ha synes at aldersforskjellen på ni år ble for stor.

Onde tunger skulle også ha det til at modellen dumpet Halle fordi han var begynt å bli tiltrukket av andre kvinner.


Ifølge People magazine var det imidlertid ikke Gabriel som dumpet Halle.

Kilder ukebladet har snakket med hevder nemlig at skuespillerinnen «kastet ut» samboeren for flere måneder siden.

- Hun sparket han ut for mange måneder siden fordi han ikke klarte å være tilstede i forholdet. Hun ønsket derfor å gå videre, forteller en venn av Berry og Aubry.

Paret har datteren Nahla (2) sammen, og skal allerede ha utarbeidet en midlertidig omsorgsavtale.

- De har et godt forhold på grunn av deres barn. Det viktigste for Halle er datterens helse og lykke, sier kilden videre.

Talspersoner for Berry bekrefter også at paret gikk fra hverandre «for en stund siden, men at de fortsatt er venner og svært opptatt av deres lille datter».

Selv om bruddet har kommet som en overraskelse på skuespillerinnens fans og venner, er det likevel ikke et stort sjokk, da Berry og Aubry ikke har vist seg offentlig sammen siden oktober i fjor.

Og fredag i forrige uke ble Berry også observert sammen med det flere amerikanske medier omtalte som en «ny flamme».

Skuespillerinnen og den ukjente mannen ble avbildet mens de var ute i New York fredag, og paret skal også ha holdt hender ved flere anledninger.

Venner av Oscar-vinneren hevder imidlertid at de to kun er «gamle venner».

- De er gamle venner. Fotografene jaget dem, så han tok hånden hennes, forteller kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Nå er det slutt