Sparket stylisten - nå ser hun slik ut

- Jeg ble formet til en jeg ikke er.

SØT OG USKYLDIG: Taylor Momsen i rollen som Jenny Humphrey. Slik de fleste er vant til å se henne.
SØT OG USKYLDIG: Taylor Momsen i rollen som Jenny Humphrey. Slik de fleste er vant til å se henne. Vis mer
SEHER.NO:  «Gossip Girl»-stjernen Taylor Momsen (17) hevder hun følte seg innestengt i klærne som ble valgt ut for henne, og at hun trengte å få kontroll over sin egen garderobe for å finne seg selv.

Taylor - som har fult opp med å fronte sitt eget band The Pretty Reckless- mener hun blir formet som person utifra hva hun har på seg.

- Jeg hadde en liten utblåsning. Jeg ble jo formet til en person som jeg ikke er, men som passet til en verden som gjør deg populær, sier stjernen ifølge MTV Style blog.

- Jeg tror det å sparke stylisten min har gjort meg mer fri, og nå kler jeg meg selv, fortsetter hun.
 
Taylor - som ble mest kjent for sin rolle som Jenny Humphrey i Gossip Girl- foretrekker nå mest mulig lær og skinn.

Den mulige grunnen? Det assosieres med opprør.

- Jeg elsker skinn, jeg elsker kjoler, det blir vel sett på som provoserende og opprørsk. Jeg kler meg akkurat som jeg gjorde før folk la merke til meg. Før jeg var i alle avisene, sier stjernen.

Og «The Pretty Reckles» sangerinnen hevder at folk vil bli sjokkert over deres første album. 

- Folk vil bli overrasket. Jeg mener, det er rock. Jeg skjønner at siden jeg er kjent som den blonde jenta i Gossip Girl så forventer folk seg noe sukkersøtt. Men dette er et rockeband, og det er sterkt. Albumet vårt er et livsalbum. Vi konfronterer alt fra døden, kjærlighet, dop, sex til religion og politikk, hevder Taylor.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Ny sesong-nye menn