Whitney Rose:

Sparket etter intimscene

Ektemannen fikk sparken.

DELER LIVET: Whitney Rose har vært med i tre sesonger av «Real Housewives of Salt Lake City». Foto: Gregory Pace/Shutterstock/ NTB
DELER LIVET: Whitney Rose har vært med i tre sesonger av «Real Housewives of Salt Lake City». Foto: Gregory Pace/Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

I «Real Housewives of Salt Lake City» følger vi ulike kvinner sitt personlige og profesjonelle liv i Salt Lake City, som ligger i delstaten Utah i USA.

Whitney Rose (36) er en del av den originale rollebesetningen, og har vært med siden serien ble lansert i 2020.

Hun er gift med 18 år eldre Justin Rose (54), som tidligere var salgssjef hos en et stort helsefirma.

Nå har imidlertid ektemannen fått sparken fra den godt betalte stillingen. Det spekuleres i om det var en intimscene i sesong to av serien som var grunnen.

I episoden kan man se paret dekket av maling, hvor Justin Rose gir kona ris på rumpa.

Økende berømmelse

I sesong tre, som hadde premiere forrige uke, forteller ektemannen at firmaet droppet ham på grunn av konas økende berømmelse.

Likevel mener Whitney Rose at det var intimscenen som gjorde utslaget. Dette er fordi oppsigelsen kom rett etter episoden rullet på skjermen.

- Dette er bare fordi de ikke liker hvilken type kvinne jeg er, forteller TV-profilen i episoden.

Dårlig timing

Nå har ekteparet bare én inntektskilde å støtte seg til, og oppsigelsen kunne ikke ha kommet på et dårligere tidspunkt:

«Real Housewives»-stjernen startet nemlig sitt eget firma i fjor, hvor hun brukte mye av familiens oppsparte midler.

- Vi har nettopp landet litt etter at vi tok en sjanse med «Wild Rose Beauty» i fjor. Hva skal vi gjøre med livsstilen, barna, huset, maten? Må jeg nå begynne å selge veskene mine, spør hun.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Nå er det bare inntektene fra «The Real Housewives of Salt Lake City» som holder familien gående, som er mye mindre enn hva Justin tjente i sin forrige jobb, hevder paret i serien.

LES OGSÅ: - Trenger en jeg kan snakke med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer