KRITISK: - Hva de mener med et upassende forhold er ikke hva et upassende forhold betyr i den virkelige verden. Jeg hadde bare et forhold til en på settet som ikke var til deres fordel, sier "Ungkaren"-frier Rozlyn Papa. Foto: ABC
KRITISK: - Hva de mener med et upassende forhold er ikke hva et upassende forhold betyr i den virkelige verden. Jeg hadde bare et forhold til en på settet som ikke var til deres fordel, sier "Ungkaren"-frier Rozlyn Papa. Foto: ABCVis mer

Sparket etter forhold til TV-frier

Nå langer Ungkaren-deltageren ut mot produksjonen.

SEHER.NO: "Ungkaren" startet som et uskyldig sjekkeprogram på amerikansk TV, men utviklet seg til å bli et av de mest skandaløse TV-programmene på skjermen.

Denne sesongen er det den kjekke piloten Jake Pavelka som sjekker amerikanske damer, men i starten av januar avslørte flere underholdningsmedier at Pavelka blir dumpet av en av frierne, som heller faller for en produsent i serien.

Nå har produsenten blitt sparket, skriver Radaronline.

Samme nettsted skriver at produsenten det er snakk om heter Ryan Callahan. Callahan innledet et forhold til frieren Rozlyn Papa under innspillingen av serien.

Etter avsløringene ble Papa kastet ut av serien. Ifølge henne selv, var dette en beslutning som ble gjort for å føre seertallene til himmels.

- Hva de mener med et upassende forhold er ikke hva et upassende forhold betyr i den virkelige verden. Jeg hadde bare et forhold til en på settet som ikke var til deres fordel. Og vi sto hverandre nær en tid, men dater ikke lenger nå, sier hun til Radaronline.


Samtidig langer hun ut mot konseptet "Ungkaren".

- Dette er et TV-show som er laget med underholdning for øyet, men det er så langt fra virkeligheten som man kan komme. Jeg vet også at mye av det som kom fram på TV ikke alltid var som det så ut. Jeg ante likevel ikke at omfanget av manipulasjon, forteller hun.

Callahan har jobbet med show som eksempelvis "The Bachelor", "The Bachelorette", "PussyCat Dolls" og "The Cougar".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal prøve å finne en kjæreste