FOR EKSTREM: Ifølge sexspaltist Caroline Andersen var hun for ekstrem for herrebladet FHM. Foto: Faksimile carolineandersen.no
FOR EKSTREM: Ifølge sexspaltist Caroline Andersen var hun for ekstrem for herrebladet FHM. Foto: Faksimile carolineandersen.noVis mer

"Sparket" av FHM

- Jeg var for ekstrem, sier sexspaltist Caroline Andersen.

SEHER.NO: I ett år har Caroline Andersen kommet med svært nøye beskrivelser av sine seksuelle opplevelser i sin sexsplate  "Carolines linjer" for herrebladet FHM.

Men nå er det slutt.

Andersens spalte ble nemlig for drøy kost for herrebladet. Derfor har de nå avsluttet samarbeidet med henne, skriver Onlinemagasinet.

- Jeg var for ekstrem, og ikke villig til å lage en "snillere" spalte, sier Caroline til OnlineMagazinet. 

Sexspaltisten har i sine "linjer" blant annet skrevet om pikesex, analsex og trekantsex.

Ifølge bladets redaktør, Martin Throndsen, har ikke Andersen fått sparken, men han innrømmer at hun ble bedt om å "dempe seg".

- Hun fikk slippe usensurert til i spaltene våre, og vi har vært veldig fornøyd med hennes friske spalte. Men samtidig må vi passe på at leserne ikke opplever at vi er på en helt annen planet enn dem, sier Throndsen.

Og selv om han innrømmer at de ba Andersen om å dempe seg, sier Throndsen at det også er naturlig at slike spalter fornyer seg jevnlig.

- Vi har avsluttet samarbeidet med mange spaltister vi. Både Aylar og Triana blant annet. Det er helt naturlig at slike spalter fornyer seg jevnlig, sier han.

Caroline, som også er kjent som Norges frekkeste stripper, tror norske menn tåler hennes fordomsfrie beskrivelser, og sier hun har fått mange positive tilbakemeldinger på spalten.

Og selv om arbeidsforholdet med FHM nå er avsluttet, har hun ikke noe dårlig forhold til herrebladet.

- Overhodet ikke. Jeg er veldig glad for at jeg fikk lov til å holde på så lenge som jeg gjorde, sier hun.

LES OGSÅ: - Vi er ikke luksusprostituerte

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.