Bam Margera:

Sparkes fra «Jackass»-innspilling

Skal ha satt ned foten for våghalsen.

SPARKET: Bam Margera er nå kastet ut av innspillingen av den fjerde «Jackass»-filmen, grunnet dårlig oppførsel og narkotikabruk. Her avbildet med «Jackass»-kollega Johnny Knoxville (t.v.) i 2010. Foto: Gero Breloer/ AP/ NTB
SPARKET: Bam Margera er nå kastet ut av innspillingen av den fjerde «Jackass»-filmen, grunnet dårlig oppførsel og narkotikabruk. Her avbildet med «Jackass»-kollega Johnny Knoxville (t.v.) i 2010. Foto: Gero Breloer/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skateboard-proffen Bam Margera (41) ble et kjent navn for verden da han medvirket i MTV-programmet «Jackass», der han var en del av ensemblet sammen med blant andre Steve-O (46) og Johnny Knoxville (49). Serien ble også senere til flere filmer.

I disse dager er gjengen i gang med innspillingen av den fjerde filmen i rekken, men det har ikke gått på skinner for 41-åringen.

Nå er han nemlig blitt kastet ut av innspillingen.

Brøt reglene

I tillegg til å være en del av «Jackass»-gjengen er nemlig Margera vel så kjent for sine rusproblemer. 41-åringen har hatt store problemer med alkohol i flere år, og har vært innlagt på avrusning hele fem ganger for misbruket sitt.

GALSKAP: Robert Wall og Owen Weymouth gjennomførte et vanvittig stunt som nå går verden rundt. VIDEO: Robert Wall / Owen Weymouth / Rødt Kort. Vis mer

Misbruket er noe som skal ha forverret seg etter at et av nøkkelmedlemmene i «Jackass»-ensemblet, Ryan Dunn, døde.

Nå er det klart at han ikke lenger får være en del av den velkjente gjengen, fordi han skal ha brutt kontrakten han hadde med produsentene.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

Ifølge TMZ skal han nemlig ha fått tildelt en rekke krav og regler han måtte følge. Blant annet måtte han holde seg edru gjennom innspillingen, med regelmessige urinprøver og promillemåler. Han måtte også gå til psykolog.

Det er foreløpig ukjent hvilken av reglene har skal ha brutt, men produksjonen har på bakgrunn av dette valgt å sparke han fra innspillingen.

Elleville stunts

I høst var det ti år siden den tredje filmen i rekka, «Jackass 3D», tok verden med storm med sjokkerende ablegøyer og elleville innslag - som ofte endte med brukne bein, hjernerystelse og testikler i klem.

Det er trolig få som har utsatt seg for så mye unødvendig skade som gjengen fra «Jackass». Det er derimot svært få som har utløst så mye latter på sin egen bekostning, og gutta klarte i en årrekke å skape humor av de farligste og villeste ting.

Det har imidlertid ikke vært uten konsekvenser. Våghalsene i gjengen har vært gjennom litt av hvert, og har opp gjennom årene sett seg nødt til å takle en rekke nedturer - inkludert både rehab og dødsfall.

Vis mer

Den tidligere stuntmannen og skateboarderen har trolig stått for noen av de mest latterfremkallende innslagene i serien og filmene. Margera var nemlig et mareritt av en sønn, som gjerne plaget foreldrene Phil og April.

Med et kamera i hånden har han stormet inn og revet klærne av faren mens han sitter på do, plassert fyrverkeri i farens bil og hentet inn en levende alligator på kjøkkenet. Sistnevnte fikk mora til å banne for første gang. Slike innslag gjorde at han etter hvert fikk et eget MTV-program, kalt «Viva la Bam».

LES OGSÅ: - Vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer