Ewan McGregor:

Sparker mot faren med dette Instagram-innlegget

Clara McGregor med nytt stikk til faren, som forlot moren Eve (52) for 34-åring.

STIKK TIL FAREN: Ewan McGregor forlot for et drøyt år siden kona Eve Mavrakis (til høyre) til fordel for en yngre kvinne. Det likte datteren Clara (til venstre) dårlig. Nå sparker hun mot faren i et nytt innlegg på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram
STIKK TIL FAREN: Ewan McGregor forlot for et drøyt år siden kona Eve Mavrakis (til høyre) til fordel for en yngre kvinne. Det likte datteren Clara (til venstre) dårlig. Nå sparker hun mot faren i et nytt innlegg på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Moulin Rouge»-stjernen Ewan McGregor (47) skapte store overskrifter for et drøyt år siden.

Den gang ble han nemlig tatt på fersken i å kysse sin «Fargo»-kollega Mary Elizabeth Winstead (34) - mens han var gift med sin kone gjennom over 20 år, Eve Mavrakis (52).

På den tiden hevdet en kilde nær paret overfor People at ekteskapet deres allerede var over, og at ekteparet hadde vært separert siden mai samme år.

Kalte stemoren «søppel»

Kort tid etter at Ewan og Mary Elizabeth ble fersket mens de kysset, valgte de to å stå i skandalen - og vise seg sammen offentlig mens de gikk hånd i hånd.

HÅND I HÅND: Ewan McGregor gikk hånd i hånd med den nye kvinnen i sitt liv, Mary Elizabeth Winstead i Hollywood i november 2017. Foto: NTB Scanpix/Splash News
HÅND I HÅND: Ewan McGregor gikk hånd i hånd med den nye kvinnen i sitt liv, Mary Elizabeth Winstead i Hollywood i november 2017. Foto: NTB Scanpix/Splash News Vis mer

Imidlertid var det ikke bare filmstjernens kone som ble dratt inn i den pikante situasjonen. Det samme ble de fire døtrene deres, Clara, Anouk, Esther Rose og Jamyan.

Etter at faren gikk inn i et forhold med sin 13 år yngre motspiller, har spesielt Clara McGregor (22) gitt lyd fra seg.

I fjor sommer skapte hun overskrifter etter at hun raste mot sin nye stemor på Instagram, hvor hun omtalte «Death Proof»-skuespilleren som «søppel» i kommentarfeltet på en fankonto.

TOTAL FORVANDLING: Gode sminkører har sørget for at de færreste vil kjenne igjen Ewan McGregor i sesong 3 av TV-serien «Fargo». Video: FX Vis mer

Tydelig spark mot faren

Og nå har Clara McGregor, som jobber som modell, sparket i retning av faren og hans nye liv nok en gang. Det gjør hun i et nytt Instagram-innlegg - denne gangen på sin egen konto.

Der har hun delt et bikinibilde av sin 52 år gamle mor, som Ewan McGregor altså skal ha gått fra til fordel for sin unge kollega.

Til bildet skriver hun: «Min mor, damer og herrer. 50 er det nye 30, åpenbart».

Blant de mange kommentarene som har strømmet inn under bildet, har en av Claras følgere kommet med denne spøkefulle kommentaren:

«Hold henne unna kjærestene dine», hvorpå 22-åringen svarer på følgende vis - åpenbart myntet på faren Ewan: «Jeg holder henne unna drittsekker som går fra denne gudinnen av en mor».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SPARKER FRA: Clara skryter av moren på Instagram, og sender et stikk i retning faren. Foto: Skjermdump / Instagram
SPARKER FRA: Clara skryter av moren på Instagram, og sender et stikk i retning faren. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
SMILETEGN: Claras kommentar blir avsluttet med et smiletegn, men hun mente nok likevel noe med det hun skrev. Foto: Skjermdump / Instagram
SMILETEGN: Claras kommentar blir avsluttet med et smiletegn, men hun mente nok likevel noe med det hun skrev. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Selv om Clara McGregor avslutter sin krasse kommentar med et smiletegn, ligger det nok både en del sinne og bitterhet bak ordene.

Nettstedet News.com.au skriver i hvert fall at far og datter ikke har hatt et spesielt godt forhold etter at Ewan bestemte seg for å gå fra Claras mor. Det var i starten av 2018 at 47-åringen endelig søkte om skilsmisse - med «uforenelige forskjeller» som årsak.

Imidlertid har filmstjernen figurert på datterens Instagram-konto flere ganger det siste året, noe som tyder på at stemningen kunne vært betraktelig verre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Står hverandre nært

Tidligere har Clara McGregor åpnet seg om den spesielle familiesituasjonen i et intervju med The Times. Den gang innrømmet hun at kommentaren om at farens nye kjæreste var «søppel» kanskje ikke var helt passende, men at det var en reaksjon på sinnet hun følte.

- Det var ikke den mest modne måten å håndtere ting på, men jeg var sint og lei meg, sa hun og fortsatte:

- Mye bygget opp til den kommentaren, og det var mye å håndtere. Ikke for å finne på unnskyldninger, men ja. Det var ikke mitt beste øyeblikk.

Clara kunne samtidig fortelle at til tross for at hun tok morens parti, er hun fremdeles glad i faren sin. Hun understreket at forholdet deres ikke kom til å ta slutt, og at til tross for at hun er uenig i enkelte ting han har gjort, så elsker hun ham høyt.

- Jeg står fremdeles faren min svært nært. Jeg elsker ham, og det vil jeg alltid gjøre, fortalte hun i august i fjor.

LES OGSÅ: Viste frem babymagen i billig-kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer