Ewan McGregor:

Sparker mot faren med dette Instagram-innlegget

Clara McGregor med nytt stikk til faren, som forlot moren Eve (52) for 34-åring.

STIKK TIL FAREN: Ewan McGregor forlot for et drøyt år siden kona Eve Mavrakis (til høyre) til fordel for en yngre kvinne. Det likte datteren Clara (til venstre) dårlig. Nå sparker hun mot faren i et nytt innlegg på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram
STIKK TIL FAREN: Ewan McGregor forlot for et drøyt år siden kona Eve Mavrakis (til høyre) til fordel for en yngre kvinne. Det likte datteren Clara (til venstre) dårlig. Nå sparker hun mot faren i et nytt innlegg på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Moulin Rouge»-stjernen Ewan McGregor (47) skapte store overskrifter for et drøyt år siden.

Den gang ble han nemlig tatt på fersken i å kysse sin «Fargo»-kollega Mary Elizabeth Winstead (34) - mens han var gift med sin kone gjennom over 20 år, Eve Mavrakis (52).

På den tiden hevdet en kilde nær paret overfor People at ekteskapet deres allerede var over, og at ekteparet hadde vært separert siden mai samme år.

Kalte stemoren «søppel»

Kort tid etter at Ewan og Mary Elizabeth ble fersket mens de kysset, valgte de to å stå i skandalen - og vise seg sammen offentlig mens de gikk hånd i hånd.

Imidlertid var det ikke bare filmstjernens kone som ble dratt inn i den pikante situasjonen. Det samme ble de fire døtrene deres, Clara, Anouk, Esther Rose og Jamyan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer