SKILLER LAG: Futurama-skaper David X. Cohen har sammen med produksjonsselskapet startet jakten på erstattere for Maurice LaMarche, Billy West og John DiMaggio som nye stemmer til serien. Foto: All Over Press
SKILLER LAG: Futurama-skaper David X. Cohen har sammen med produksjonsselskapet startet jakten på erstattere for Maurice LaMarche, Billy West og John DiMaggio som nye stemmer til serien. Foto: All Over PressVis mer

Sparker hele Futurama-gjengen

Lyden blir ikke til å kjenne igjen...

SEHER.NO: I 2010 gjør "Futurama" comeback på amerikanske TV-skjermer, men lyden av tegneseriefigurene vil bli ganske annerledes enn i de første sesongene.

For produksjonsselskapet bak tegneserien klarte ikke å bli enige med stemmene til figurene om nye kontrakter, og dermed har de isteden bestemt seg for å lete etter nye stemmer til tegningene.

- Vi elsker stemmene bak "Futurama" og ønsket absolutt å bruke dem, men dessverre kunne vi ikke møte deres lønnskrav. Selv om det blir vanskelig å finne erstattere, må showet gå videre, skriver produksjonsselskapet i en pressemelding, skriver Hollywoodreporter.

John DiMaggio, Maurice LaMarche, Billy West, Tress MacNeille og Katey Sagal, som hadde de originale stemmene, krevde lønninger som var flere ganger høyere enn det de fikk da serien gikk på Fox fra 1999 til 2002. De ble isteden tilbudt et moderat lønnshopp, som de ikke gikk med på.

Så da gjenstår det å se om de nå kommer på andre tanker etter selskapets trusler...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er den virkelige Pusur