- Spansk lovverk hindrer meg i å være meg selv

Innspillingen av TV3-programmet «Norske millionærer» byr på utfordringer for utelivskongen Sverre Goldenheim.

MÅ DEMPE PARTYFAKTOREN: Sverre Goldenheim avslører til Seher.no at både spansk lovverk og hans egen sjenanse foran kameraene hindrer ham i å feste like hemningsløst som han pleier under opptakene til TV3s nye dokumentarserie «Norske millionærer».  Foto: Privat
MÅ DEMPE PARTYFAKTOREN: Sverre Goldenheim avslører til Seher.no at både spansk lovverk og hans egen sjenanse foran kameraene hindrer ham i å feste like hemningsløst som han pleier under opptakene til TV3s nye dokumentarserie «Norske millionærer». Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Sverre Goldenheim (27), som tidligere har jobbet med den kjendisspekkete Oslo-nattklubben Barbeint og har vært med og starte opp tatoverings-studioet Oslo Ink, er en av nordmennene som til høsten blir fulgt på TV3 i serien «Norske millionærer».

Goldenheim - som er kjent i Oslo som en av byens ivrigste utelivsprofiler - åpnet 16. juni det nye hotellet Norway Mansion på den spanske øya Ibiza, med kjendiser som Charlotte Thorstvedt, Triana Iglesias, Mikkel Gaup, Petter Pilgaard og fotograf Per Heimly blant gjestene.

 - Åpningen var veldig bra. Det ble en bra fest, selv om vi ikke er i gang for fullt før i juli. Men jeg merker jo at jeg holder litt igjen når jeg har TV-kameraene på slep, sier Goldenheim til Seher.no.

Men det er ikke bare vissheten om kameraene som legger en demping på partyfaktoren.

- Spansk lovverk hindrer meg også i å være meg selv. Folk får tolke det som de vil, he he. Jeg tror nok de som kjenner meg, blir skuffet over at jeg ikke slår meg mer løs. Men litt festing blir det jo, vi har selvfølgelig sørget for å ha alle typer champagne i baren, sier han.

Sverre - som har et stort nettverk blant norske og internasjonale kjendiser - blir totalt fulgt av kameraene i seks uker, spredt over flere perioder.

- Jeg ble med på dette for å kunne markedsføre hotellet. Jeg hadde ikke sagt ja til å bli med på dette i Norge, hvor jeg kjenner veldig mange. Men når dette går på TV i Norge, bor jeg nok på Ibiza, så jeg får neppe med meg så mye av det selv, sier han til Seher.no.

Goldenheim datet tidligere i år «Ja vi elsker Hollywood»-profilen Tine Schatz (47), men dette forholdet skal nå være over. Sverre ser derfor ikke bort fra at det kan komme med en sommerflørt i TV-episodene.

- En av grunnene til at det ikke fungerte mellom meg og Tine var at jeg bor på Ibiza og hun i Los Angeles. Nå er jeg veldig singel, så vi får se hva som skjer, sier han til Seher.no.

Totalt skal åtte norske millionærer følges av TV-kameraene. Foreløpig er det bare klesgründeren Ørnulf Høyer, som i tillegg til Goldenheim som er bekreftet som deltager.

- Folk vil kanskje sammenligne dette med «Norske Hollywoodfruer», men dette er et helt eget format, sier Øyvind Skovli i TV3 til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her debuterer Linni som Playboy-pike