Kris Jenner:

Spanderte jakke til 27 000 kroner på barnebarnet (9)

Bestemor Kris Jenner bladde like greit opp et femsifret beløp da hun tok med sitt eldste barnebarn på shopping.

LUKSUSLIV: Kris Jenner skjemmer tilsynelatende bort barnebarna. Denne uken kjøpte hun en svindyr Versace-jakke til ni år gamle Mason. Foto: NTB Scanpix
LUKSUSLIV: Kris Jenner skjemmer tilsynelatende bort barnebarna. Denne uken kjøpte hun en svindyr Versace-jakke til ni år gamle Mason. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Kardashian-familien har en økonomi de fleste bare kan drømme om. Familien så godt som bader i penger, og flere ganger har de avslørt at de har kjøpt gaver i dyre dommer til hverandre, blant annet biler, diamanter og rådyre designervesker.

De siste årene har også familien vokst i rekordfart, med graviditeter og barnefødsler nærmest på løpende bånd.

Barna vokser opp i en hverdag som skiller seg kraftig fra andres på samme alder, og i likhet med foreldrene drysser det også flere goder på dem.

Denne uken var det imidlertid Kourtney Kardashians (39) eldste sønn, Mason (9), som fikk ekstra oppmerksomhet av bestemor Kris Jenner (63).

SVINDYR LIVSSTIL: Kris Jenner kjøpte like så greit en Versace-jakke til 27 000 kroner til Mason denne uken. Foto: NTB Scanpix
SVINDYR LIVSSTIL: Kris Jenner kjøpte like så greit en Versace-jakke til 27 000 kroner til Mason denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tirsdag denne uken hadde de nemlig en dag sammen bare de to, og ifølge flere internasjonale medier tilbragte de tid sammen på den berømte handlegaten i Beverly Hills, Rodeo Drive.

Fikk luksusjakke

Duoen ble fotografert på vei inn i flere luksusbutikker, men det er imidlertid niåringens nye jakke som får fansen til å sperre opp øynene.

Kris og Mason tok nemlig turen innom blant annet Versace og ut kom sistnevnte i en svindyr designerjakke.

Kris har tidligere vist at hun er en stor tilhenger av antrekk fra motegiganten, og nå later mye til at hun ønsker å videreføre den dyre livsstilen og interessen for designerklær.

I en stor boblejakke i Versaces ikoniske mønster spradet nemlig niåringen stolt sammen med bestemoren i gatene.

Artikkelen fortsetter under bildene.

KJENDISBARN: Mason sammen med mamma Kourtney Kardashian og lillebror Reign. Foto: NTB Scanpix
KJENDISBARN: Mason sammen med mamma Kourtney Kardashian og lillebror Reign. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GODT FORHOLD: Mason er sønnen til Kourtney og Scott Disick. Eksparet har også datteren Penelope og sønnen Reign sammen. Foto: NTB Scanpix
GODT FORHOLD: Mason er sønnen til Kourtney og Scott Disick. Eksparet har også datteren Penelope og sønnen Reign sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjeler showet

Ifølge Page Six har jakken en prislapp på svimlende 3125 amerikanske dollar, noe som tilsvarer over 27 000 norske kroner. Det kommer også frem at jakken var en bursdagsgave fra Kris ettersom at Mason fylte ni tidligere denne måneden.

I likhet med sine berømte døtre har Kris tjent seg styrtrik over de siste ti årene.

Siden 2007 har familiens realityserie rullet og gått over tv-skjermen, og seerne er blitt kjent med Kris som en hardtarbeidende mor, som blant annet jobber som manager, eller «momager», for alle sine seks barn. Dette resulterer også i en timeslønn som trolig skiller seg kraftig ut fra andres.

«Alltid» solbriller

Hun har tatt rampelyset med storm, og er ikke ukjent med å skape overskrifter i internasjonale medier. De siste årene har også flere bitt seg merke i at 63-åringen til stadighet har på seg mørke solbriller, også innendørs.

Blant annet satt Kris Jenner på første rad under årets «Victoria's Secret»-show, der datteren Kendall Jenner (23) gikk på catwalken, iført sorte solbriller.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Årsaken til at «momageren» stadig har på seg solbriller, både innendørs og på kveldstid, har imidlertid ikke vært kjent for fansen - før tidligere denne måneden. Svenske Hänt skrev nemlig at det er en helt spesiell forklaring bak brillebruken.

Ifølge nettstedet har Kris på seg solbriller fordi hun er usikker. Spesielt rundt sine vakre døtre skal hun være redd for å bli sammenlignet med dem.

- Kris føler seg usikker når hun er på ulike arrangementer, og hun klarer ikke å slappe av, spesielt ikke når hun står ved siden av sine perfekte døtre, skal en venn av 63-åringen ha uttalt.

- Dessuten vet hun at det kommer til å bli spekulert i om hun har operert seg, og alt er utenfor hennes kontroll. Derfor har hun bestemt seg for å skjule seg bak solbrillene, fortsatte kilden og la til at Kris kjenner på et press om å være perfekt til enhver tid.

LES OGSÅ: Må opereres etter skate-ulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer