Emily Ratajkowski:

Spådde riktig kjønn

Ble mamma for første gang.

TO BLE TRE: Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard har blitt foreldre. Foto: NTB
TO BLE TRE: Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard har blitt foreldre. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodellen Emily Ratajkowski (29) avslørte i høst at hun og ektemannen, skuespilleren Sebastian Bear-McClard (34), skulle bli foreldre for første gang.

«Når mannen min og jeg forteller venner at jeg er gravid, er deres første spørsmål etter "gratulerer" nesten alltid "vet du hva du vil ha?". Vi liker å svare at vi ikke vet hva slags kjønn barnet vårt har før det er 18 år og da lar hen oss vite det», delte hun i et innlegg med motemagasinet Vogue i oktober.

«Surrealistisk»

Ratajkowski brukte mye tid på å forklare hvorfor hun ikke var opptatt av hvilket kjønn hun hadde i magen, og hvorfor hun mener det er for stort fokus på den delen av å få barn.

Samtidig fortalte 29-åringen også at hun instinktivt trodde hun bar på en gutt.

Torsdag kveld avslører supermodellen at babyen har kommet til verden, og at det var en liten gutt som gjemte seg i magen hennes.

- Sylvester Apollo Bear har nå tatt del i livet vårt på den jordiske siden. Sly ble født 8/3/21 på den mest surrealistiske, vakre og kjærlighetsfylte morgenen i livet mitt, skriver hun på Instagram sammen med dette bildet:

I Vogue-innlegget forklarte også Ratajkowski hvilke bekymringer hun hadde rundt å få en sønn.

«Jeg kjenner altfor mange hvite menn som går gjennom verden ubevisst på sitt privilegium, og jeg har blitt traumatisert av mange av mine opplevelser med dem. Og gutter - det er sjokkerende å innse hvor tidlig unge gutter får en følelse av rettigheter - til jenters kropper og til verden generelt», skrev hun.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Uttalelsene kom kort tid etter at supermodellen hevdet hun hadde blitt seksuelt forgrepet på av en fotograf.

I et memoar for New York Magazine skrev hun nemlig at fotografen Jonathan Leger hadde fingret henne uten samtykke. Tidligere har 29-åringen også gått hardt ut mot ham og bildebøkene han har utgitt med nakenbilder av henne.

Fødselen av vesle Sylvester kommer tre år etter at hun og Bear-McClard ga hverandre sine ja i New York City i februar 2018.

Bryllupet kom som en stor overraskelse på de aller fleste ettersom nesten ingen visste at hun hadde kjæreste en gang.

LES OGSÅ: Dobbel glede for «Jakten på kjærligheten»-Beatrice

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer