Jennifer Aniston ble sviktet av Brad Pitt

Spådde at Brad ville bli skilt

Jennifer Aniston var sikker på at forholdet mellom Brad og Angelina var dømt til å mislykkes. Hun fikk rett…

BLE SVIKTET: Jennifer Aniston ble forlatt av Brad Pitt til fordel for Angelina Jolie. Nå har Jennifer funnet lykken igjen, mens Brad er separert for andre gang. Foto: NTB Scanpix/ All Over Press 
BLE SVIKTET: Jennifer Aniston ble forlatt av Brad Pitt til fordel for Angelina Jolie. Nå har Jennifer funnet lykken igjen, mens Brad er separert for andre gang. Foto: NTB Scanpix/ All Over Press  Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den som ler sist ...

Det har vært et godt år for Jennifer Aniston (48). Ikke bare fordi hun nok en gang ble hun kåret til verdens vakreste av magasinet People, men også fordi mannen som en gang dumpet henne har fått smake sin egen medisin.

En gang var det nemlig Jennifer og Brad Pitt (52) som var Hollywoods yndlingspar.

Alle ville ha en bit av forholdet til «Friends»-stjernen og «Fight Club»-kjekkasen. De var lykkelig gift i fire år før bruddet plutselig var et faktum.

Jennifer satt sjokkert tilbake – ute av stand til å stole på en mann i mange år.

Den store kjærligheten

Seks år etter bruddet traff hun skuespilleren Justin Theroux (45), som ga henne tilbake troen på kjærligheten.

Paret giftet seg for halvannet år siden, og kjærligheten mellom dem er sterkere enn noen sinne.

PAR I HJERTER: Justin Theroux og Jennifer Aniston har vært gift i halvannet år. Foto: NTB Scanpix
PAR I HJERTER: Justin Theroux og Jennifer Aniston har vært gift i halvannet år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jennifer hadde problemer med å stole på menn etter å ha blitt behandlet så dårlig av Brad. Men Justin har kurert henne, sier en kilde til In Touch.

Da paret nylig feiret Jennifers bursdag på en luksusresort i Mexicos varme og vakre Cabo San Lucuas, akkurat slik som de gjorde året før og året før der igjen, la Justin ut en sjelden selfie av dem.

Jennifer styrer unna sosiale medier, men skal ha vært svært fornøyd med at Justin delte dette private bildet.

HBDJ❤ XO

Et innlegg delt av @justintheroux

Overstrømmende lykkelig

Den ellers så private Jennifer er nemlig så lykkelig med sin ektemann nummer to at hun ikke klarer la være å snakke om det.

- Det beste med å være gift er at jeg får være sammen med min beste venn hver eneste dag. Justin er min største glede i livet. Han er den søteste og beste personen som finnes. Han får meg til å le – og er rett og slett en god mann, sier Jennifer til magasinet People.

Det siste er nok et spark til den første ektemannen. Brad Pitt dumpet jo Jennifer fordi han hadde møtt Angelina Jolie (41). Da Brad selv – helt overraskende – ble dumpet sent i fjor høst, nektet Jennifer å si noe om det offentlig.

Men hun hadde et stort smil om munnen på alle bildene som ble tatt av henne i den perioden.

- Jennifer hadde alltid følelsen av at det ville gå galt mellom Brad og Angelina. Hun mente at Angelina var alt for komplisert for Brad, som egentlig er en ganske enkel fyr, sier en kilde til US Magazine.

Hjemmekjær

Likhetene mellom Jennifer og Angelina er færre enn ulikhetene.

For der Angelina har med seg verdenspressen for å dokumentere alt det gode hun gjør for veldedighet, gir Jennifer millioner av formuen sin til gode formål i det stille.

Jennifer har mer enn nok med oppmerksomheten som jobben medfører, og fritiden vil hun helst tilbringe hjemme med ektemannen – og alle venninnene sine.

I motsetning til Angelina samler Jennifer på venninner, og det beste hun vet er når de kommer på besøk, breier seg i sofaene hennes og skravler om løst og fast.

Justin er med

Og der andre skiller mellom jentekvelder og kjærestekvelder, liker Jennifer og Justin å dele absolutt alt.

- Jeg holdt på å hoppe over dette intervjuet. Jeg prøver egentlig å komme meg hjem, for Jennifer og venninnene har pysjamasparty og venter på at jeg skal komme hjem så vi kan se showet i opptak, sa Justin til Entertainment Tonight etter «Golden Globe»-utdelingen i januar.

Vis mer Vis mer

Da Jennifer Aniston ble kåret til verdens vakreste kvinne av magasinet People, fortalte hun hva som var skjønnhet for henne.

- Nøkkelen til skjønnhet er å være trygg på seg selv. Være snill og ærlig. Våge å leve livet ditt, selv om ting ikke blir som du vil. Du må aldri føle deg mislykket, eller la folk kritisere livet ditt.

Det er bare giftig støy, sier hun til People.

Forgudet

Hun har hatt et trøblete forhold til eget utseende, men med årene har hun begynt å bli glad i hele seg – til og med rumpa si, som hun lenge hatet.

Det er Justins fortjeneste.

- Han ser hele meg, og forguder meg – uansett hvordan jeg har det. Det er ikke en eneste del av meg som jeg ikke kan vise ham, sier hun til Marie Claire.

LES OGSÅ: Avslører hvorfor hun forandret klesstilen

- SKREMMENDE: I filmen «We're the Millers» spiller Jennifer Aniston stripper, og måtte gjennomføre en strippescene. Video: Reuters Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer