TAKKER FOR SEG: - Jeg bryr meg ikke om min personlige filmkarriere mer, sier Oscar-vinner Kevin Spacey. Foto: AP/Scanpix
TAKKER FOR SEG: - Jeg bryr meg ikke om min personlige filmkarriere mer, sier Oscar-vinner Kevin Spacey. Foto: AP/ScanpixVis mer

Spacey gir opp Hollywood

Kevin gir døyten i filmkarrieren, og blir værende på teaterscenen.

SEHER.NO: Oscar-vinneren Kevin Spacey (47) er ikke interessert i å fortsette som filmstjerne.

Nå forteller "American Beauty"-stjernen at han liker så godt å jobbe på teateret Old Vic i London, og at han mer enn gjerne gir opp Hollywood til fordel for teaterscenen.

- Jeg bryr meg ikke om min personlige filmkarriere mer. Jeg er ferdig med den. Etter ti år som skuespiller - som gikk bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg - måtte jeg spørre meg selv "Hva skal jeg gjøre med all suksessen jeg har hatt?".

- Skal jeg bare fortsette å lage film etter film og bry meg om alt det der "Er du kul, er du ikke kul, er du hot, er du ikke hot?". Jeg bryr meg virkelig ikke, sier han til Bang.

Og han fortsetter:

- Det jeg bryr meg om, er å jobbe med folk. Det jeg bryr meg om at opplevelsen av å være en del av det å bringe folk sammen.

Nå planlegger Kevin å slå seg sammen med "American Beatuty"-reigssør Sam Mendes (41) for å sette opp "The Tempest" og "Hamlet" på teaterscenen.

Vi får bare undre oss over hvorfor Kevin ifølge Imdb.com har to store filmer på plakaten de kommende årene.

LES OGSÅ: Fra Buddy til Hamlet