INGEN DIANA-PREMIERE: Filmen må klare seg uten denne karen, Kevin Spacey. Her med Kate Bosworth på 21-premieren i mars.  Foto: All Over Press
INGEN DIANA-PREMIERE: Filmen må klare seg uten denne karen, Kevin Spacey. Her med Kate Bosworth på 21-premieren i mars. Foto: All Over PressVis mer

Spacey dropper Diana-film

Bryter avtalen...

SEHER.NO: To ganger Oscarvinner Kevin Spacey (48) har blitt en navn som assosieres med filmsuksesser. Pay It Forward, American Beauty for å nevne noen. Nå drar han både seg og navnet sitt ut av innspillingen av filmen om Prinsesse Dianas død. 

Spacey, som ifjor hoppet inn som vert for Nobel-konserten, hadde avtalt å spille hovedrollen som en undersøkende journalist i den kontroversielle filmen, med navnet "The Death of Diana".

- Kevin vil ikke ha noen del i noe av det, sier Daily Telegraphs kilde.

I fjor hyllet Storbritannia sin fortsatt svært populære prinsesse i stor stil, ved en markering av tiårsdagen for hennes dødsdag.

Og i april i år ble en ny gransking avsluttet i retten, som etter seks måneders etterforskning konkluderte med at Diana døde på grunn av kombinasjonen uforsvarlig kjøring og uforsvarlig oppførsel fra paparazziene.

Målet med granskingen var å slå hull på ville konspirasjonsteorier om at Diana ble drept av britiske spesialstyrker. Filmplanene er derfor ikke varmt mottatt. 

Produsent Mario Kassar, som også er mannen bak "Basic Instinct", er derfor på jakt etter en stor stjerne til filmen i ellevte time.

LES OGSÅ: Prins William ble ridder

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.