Spå framtiden og vinn

Er du overbevist om at Ragde vil vinne Nobelprisen i litteratur? At Valla blir medlem av regjeringen? Isåfall kan du vinne store summer.

INGEN NOBEL-FAVORITT: Anne B. Ragde er ikke en sannsynlig kandidat ifølge bettingsselskapet. Foto: SCANPIX
INGEN NOBEL-FAVORITT: Anne B. Ragde er ikke en sannsynlig kandidat ifølge bettingsselskapet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nordmenn, vedder er spilleglade, og bettingsselskapene finner på stadig mer kreative veddemål for å tjene penger på oss, Sist ut i rekken er muligheten på å vedde på mulige hendelser i 2008.For eksempel kan du hos Unibet gange innsatsen din med 50 hvis Anne B. Ragde vinner nobelprisen i litteratur neste år med "Berlinerpoplene"!Da har bettingsselskapet litt større tro på Gerd-Liv Vallas mulige regjeringskarriere i 2008, med 45 i odds.- Norske oddstippere liker å spå om fremtiden - og å spille på den. Norge er faktisk et av de landene i Europa der interessen for denne typen fremtidsodds er størst, fastlår Bent Svele i Unibet,Aller minst tiltro har de til at Britney Spears gifter seg med en nordmann neste år, da er inntjeningsmuligheten helt oppe i 1:75. Men Britney har overrasket mer enn en gang før, så aldri si aldri.Da har langt større tro på et helt annet giftermål. Nemlig at en av Bonderomantikk-parene gifter seg i løpet av 2008. Det får en odds på 1:3,75.Men man må til sportens verden for å finne de laveste oddsene. Unibet gir deg bare 1,15 igjen for hver krone du setter på at Åge Hareide slutter som fotballtrener i løpet av neste år.Også spillselskapet NordicBet har vært kreative på spillene sine denen jula. Nå kan man nemlig også tippe på hvilke ord Hans Majestet Kongen vil nevne i årets nyttårstale.Dette spillet har de siste to årene blitt enormt populært i Danmark. Flere tusen spillere sitter spent og venter på talen, og ikke alltid på grunn av innholdet, men for å se om de vinner hvis ordet de satset på kommer.LES MER: Gjett hva Kongen sier

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer