- Spa er flaut

Else Kåss Furuseth liker ikke tanken på at noen får betalt for å ta på henne.

FØRSTE BIL: Nylig kjøpte Else Kåss Furuseth sin første bil - en Audi A3 Sportback som hun  mener er som «en person du kan ringe hvis du har problemer».  Foto: Stella Pictures
FØRSTE BIL: Nylig kjøpte Else Kåss Furuseth sin første bil - en Audi A3 Sportback som hun mener er som «en person du kan ringe hvis du har problemer». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker Else Kåss Furuseth (32) synes det var stort da hun nylig kjøpte sin første bil, en Audi A3. I kjent stil spøker 32-åringen om at hun ikke står helt i stil med bilen.

- Pappa ville at jeg skulle kjøpe Mini Cooper fordi den er komisk, og jeg jobber som komiker. I Audi A3 ser jeg ut som kona til en som gjør det veldig bra. På vei til spa, sier hun til D2.

Men Furuseth bruker ikke kjøretøyet til å komme seg frem og tilbake fra massasjeavtaler. Selv om hun tidligere har vist seg naken på skjermen, vil hun ikke kle av seg foran en spaterapeut. 

- Nei, spa er flaut. Spesielt når jeg tenker på at noen får betalt for å ta på meg.

«Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen hadde ikke stor greie på bil og fikk hjelp av komikollega Morten Ramm til å plukke ut den spreke bilen, men Else ligger likevel 20 km/t under fartsgrensen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater smilefjes  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer