Søvnproblemer stopper TV-show

TV-stjernen John Nobles tilstand skaper hodebry.

GAL VITENSKAPSMANN: John spiller sammen med Joshua Jackson og Anna Torv i sci fi-serien Fringe.  Foto: Fame Flynet
GAL VITENSKAPSMANN: John spiller sammen med Joshua Jackson og Anna Torv i sci fi-serien Fringe. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Skuespilleren John Noble (63) spiller rollen som den gale vitenskapsmannen Walter i sci fi-serien «Fringe», som i Norge har blitt sendt på TVNorge. Innspillingen av sesong nummer fem er nå utsatt, fordi Noble lider av søvnproblemer.

- Produksjonen av serien er utsatt i to uker, slik at John kan få behandling for lidelsen. Den vil fortsette igjen 7. august, skriver nettstedet TMZ.


Søvnproblemer kan være svært alvorlig. Det er var det Michael Jackson fikk behandling for i 2009, og som til slutt førte til hans død, etter grov feilmedisinering.

Også Heath Ledger slet med søvnproblemer under innspillingen av «The Dark Knight», og døde av en overdose sovepiller i 2008.

Noble har spilt i en rekke kjente TV-serier som «Home and Away» og «24». Han spilte også Denethor, faren til Boromir, i filmen «Ringenes Herre: Atter en konge» i 2003.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anna torv - Brudd for TV-paret  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer