Chrissy Teigen:

Sovnet under Oscar-utdelingen

Da Oscar-utdelingen gikk av stabelen i helgen, skal den amerikanske modellen, Chrissy Teigen, ha vært i trøtteste laget. 

SOVNET PÅ SKULDEREN: Under nattens Oscar-utdenlig klarte ikke Chrissy Teigen å holde øynene oppe. Den amerikanske modellen sovnet på skulderen til ektemannen, John Legends, men skal trolig ha fått med seg ektemannens opptreden i løpet av kvelden. Foto: NTB Scanpix. 
SOVNET PÅ SKULDEREN: Under nattens Oscar-utdenlig klarte ikke Chrissy Teigen å holde øynene oppe. Den amerikanske modellen sovnet på skulderen til ektemannen, John Legends, men skal trolig ha fått med seg ektemannens opptreden i løpet av kvelden. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Natt til mandag, norsk tid, var det duket for den 89. Oscar-utdelingen i Los Angeles.

Det er alltid skyhøy stjernefaktor når det prestisjefylte showet finner sted, men det kan imidlertid se ut til at den celebre kvelden ble i meste laget for modellen og småbarnsmoren, Chrissy Teigen (31).

Sovnet under takketalen

Hun skal angivelig ha sovnet på skulderen til ektemannen, John Legend (38), under takketalen for «Beste mannlige skuespiller», som gikk til Casey Affleck (41).

Da Casey mottok prisen filmet TV-produksjonen Matt Damon (46), som er en nær venn av ham, og uheldig for Chrissy satt hun kun få rader bak og ble fanget på kamera - til fansens store begeistring.

Hun har nemmlig skapt Twitter-storm etter at øyeblikket ble oppdaget, og flere fans har lagt ut Twitter-meldinger med klippet.

Mandag ettermiddag kan det imidlertid virke som om at Chrissy har fått med seg oppstyret. Da la hun nemlig ut følgende Twitter-melding på profilen sin:

«Våknet nettopp, hva skjedde», skriver hun.

Kommentaren har fått massiv respons.

Fans har blant annet spekulert i om at Chrissy våknet alene etter utdelingen, mens resten av kjendisene var på etterfesten.

«Jeg har lekt med tanken om at du våknet opp i salen alene, hadde siklet litt på stolen hvor hodet ditt lå og tenkte «Er det over enda?» da du våknet», skriver en Twitter-bruker.

En annen spør om 31-åringen fremdeles er i teateret hvor Oscar-utdelingen ble holdt, og lurer på om hun trenger skyss hjem.

Stikk mot Casey Affleck

Mens enkelte mener at Chrissy rett og slett var trøtt, har andre tatt til ordet for om dette var et forsøk på å protestere mot Oscar-vinneren, Casey Affleck.

Casey skal angivelig ha blitt anklaget for seksuell trakassering for noen måneder siden, ifølge The Guardian.

Derfor mener flere fans at Chrissy gjorde det som et stikk mot skuespilleren.

«Se på Chrissy teigen som later som hun sover gjennom Casey Afflecks takketale», skrev en.

Selv har Chrissy Teigen ikke delt noe mer enn den ene Twitter-meldingen rundt hendelsen.

Ble sydd inn i Oscar-kjolen

#Oscars belly

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

I oktober 2015 kom nyheten om at Chrissy Teigen og John Legend ventet barn.

Under fjorårets Oscar-utdeling slet modellen med å få på seg designer-kjolen sin.

Den gang delte hun et bilde på Instagram hvor hun ble sydd inn i sin kroppsnære kjole.

Chrissy og John fikk datteren Luna (10 måneder) sammen i april i fjor.

LES OGSÅ: Dramatisk avslutning på Oscar-kvelden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer