SOVET PÅ DATE: Kelly Rowland sovnet under en date, heldigvis kom hennes tidligere bandkollega Beyonce Knowles og reddet henne fra den pinlige situasjonen.  Foto: AP/Scanpix
SOVET PÅ DATE: Kelly Rowland sovnet under en date, heldigvis kom hennes tidligere bandkollega Beyonce Knowles og reddet henne fra den pinlige situasjonen. Foto: AP/ScanpixVis mer

- Sovnet på date

Beyonce måtte vekke den snorkende sangerinnen...

SEHER.NO:  Den tidligere "Destiny's Child"-stjernen Kelly Rowland (29) er for tiden singel - kanskje ikke så rart med tanke på at hun en gang sovnet under en date.

- En gang jeg var på date, sovnet jeg. Han var den søteste gutten, men jeg måtte bare sove. Vi var på en kino, og ja, han la merke til at jeg sovnet, avslører Rowland til ContactMusic.

Heldigvis kom hennes tidligere bandkollega Beyonce Knowles (28) og reddet henne fra den pinlige situasjonen.

- Beyonce kom bort til meg og sa "Du snorker, vi hører deg helt bak til oss!". Det var så pinlig!

Den populære jentegruppen "Destinys Child" - som også inkluderer Michelle Williams - har for tiden en pause, for å fokusere på sine egne solokarrierer.

Men de tre jentene er fremdeles svært gode venninner, og ser ikke bort i fra at de snart vil gjøre et comeback.

- Det er viktig å huske på at "Destinys Child" er det som fikk oss dit vi er idag - Hvis de andre jentene vil lage en ny plate, så er jeg med. Men akkurat nå respekterer vi hverandres rom til å gjøre egne ting, sier Rowland.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: De rikeste parene i Hollywood