OMFATTENDE SOLSKADER: Ozzy Osbourne har en svært lys hudtone, og da han sovnet i et solarium ble solskadene på huden hans så omfattendende at han nesten ikke klarte å gå på flere måneder. Her sammen med kona Sharon Osbourne. Foto: Stella Pictures
OMFATTENDE SOLSKADER: Ozzy Osbourne har en svært lys hudtone, og da han sovnet i et solarium ble solskadene på huden hans så omfattendende at han nesten ikke klarte å gå på flere måneder. Her sammen med kona Sharon Osbourne. Foto: Stella PicturesVis mer

Sovnet i solariet - kunne ikke gå på måneder

- Jeg så ut som jeg hadde blitt truffet av en atombombe...

SEHER.NO: Det er aldri lurt å utsette seg for kraftige solstråler over lengre perioder, og i hvert fall ikke om man har så blek hud som rockestjernen Ozzy Osbourne (61).

Rockeren avslørte nylig at han en gang fikk seriøse solskader, etter å ha sovnet i et solarium. Skadene på Osbournes solbrente hud skal ha vært svært omfattende - og som en følge av skadene klarte ikke Ozzy å gå på flere måneder.

- En gang dro jeg til et solstudio, jeg skrudde på maskinen på maks, og sovnet i solsengen. Jeg våknet opp et par timer senere, da så jeg ut som om jeg hadde blitt truffet av en atombombe. Jeg var rasende på meg selv i måneder etterpå, fordi jeg klarte nesten ikke å gå. Heller ikke å smile, eller å bøye meg. Jeg kunne like gjerne ha betalt noen til å gi meg et bad i syre, sier Osbourne ifølge ContactMusic.


61-åringen - som er gift med TV-stjernen Sharon Osbourne - mener at ingen burde ta solarium, og heller være fornøyd med å ha en blek hud.

- Når man tar sol ser man eldre ut også. Et par doser av de greierne, og du kommer til å ende opp med et fjes som en antikk fotball. Jeg forslår alle å holde seg unna alt med UV-stråler, og heller være fornøyd med en blek og interessant stil, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Var det ok for han å være utro?