Sovnet fra Jaggers bursdagsfest

Keith Richards var utslitt da bandkameraten feiret sin 70-årsdag.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: The Rolling Stones har den siste tiden gjort comeback og gjennomført en rekke konserter i USA, England og Frankrike. 

Etter konserten i Hyde Park i London lørdag, benyttet rockerne anledningen til å feire Mick Jaggers bursdag. Bandets frontfigur fyller 70 år 26. juli, og Jagger inviterte til en tidlig feiring. Micks familie og venner samlet seg på et utested i London etter konserten. 

De aldrende rockerne er hele 277 år tilsammen og Micks bursdag ble feiret med en kjempefest. Men alderen setter sine spor og Keith Richards kom seg aldri til kameratens fest. 69-åringen sovnet nemlig på hotellrommet. 

- Keith var helt utslitt. Han dro tilbake til hotellrommet og hadde tenkt til å gå ut igjen til festen, men han sovnet. Da han våknet var det nesten ikke noe poeng å dra dit, sier en kilde til The Sun. 

Men gjestene som kom på festen så ut til å ha det gøy. Micks modelldatter Georgia May Jagger kom for å feire faren. Det gjorde også hans andre barn Jade, James og Elizabeth. Ronnie Wood kom sammen med sin unge kone Sally Humphreys. Og Jagger hadde med sin vakre kjæreste L'Wren Scott. 

LES OGSÅ: Dette fikk Jagger til å forfølge Angelina
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer