- SOVEROMMET VAR FULLT AV PILLER: Politiet fant alt fra reseptbelagte smertestillende medisiner til anti-depressiva på Brittany Murphys soverom. Flere av medisinene var i navnet til ektemannen Simon Monjack og hennes mor Sharon. Foto: All Over Press
- SOVEROMMET VAR FULLT AV PILLER: Politiet fant alt fra reseptbelagte smertestillende medisiner til anti-depressiva på Brittany Murphys soverom. Flere av medisinene var i navnet til ektemannen Simon Monjack og hennes mor Sharon. Foto: All Over PressVis mer

- Soverommet var fullt av piller

Brittany Murphy samlet på alt fra smertestillende medisiner til lykkepiller.

SEHER.NO: Politiets teori om at Hollywood-skuespilleren kan ha mistet livet som følge av en overdose av reseptbelagte medisiner, virker nå stadig mer sannsynlig etter at etterforskere fant en stor samling av piller på hennes soverom søndag.

På soverommet skal Murphy - som ble funnet død på badet i sitt Los Angeles av moren Sharon søndag - ha hatt alt fra kraftige smertestillende medisiner til anti-depressiva.

- På nattbordet var det en mengde reseptbelagte medisiner både i hennes navn, ektemannens navn og morens navn, skrev en politietterforsker i et dokument nettstedet TMZ skal ha fått tak i.

Murphy - som ble 32 år gammel - skal også ha hatt tilgang til medisiner mot angst, diabetes, bipolaritet og antibiotika på soverommet.

Mandag hevdet en venn av den avdøde filmstjernen at Murphy var avhengig av det samme smertestillende middelet som Michael Jackson tok før sin død tidligere i år.

Politiet skal ikke ha funnet noe alkohol eller narkotika i huset.

Etterforskerens rapport avslører ifølge TMZ at Brittany Murphy hadde lukket seg inne på badet i en halv time, før moren fant henne bevisstløs.

Murphy skal ha klaget over kraftige magesmerter sju til ti dager før hun døde, men ifølge politiet droppet hun å gå til lege, fordi hun var vant til å ha kraftige menstruasjonssmerter.

Både familien og politiet venter nå på resultatet av obduksjonen av Murphys lik for å finne ut hva som som førte til at skuespillerens hjerte stanset.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: - Hun levde på kanten av stupet