Sover søtt i Stokke

Brad og Angelinas datter Shiloh sover som en prinsesse i samme seng som prins Sverre Magnus.

NORSK DESIGN: Et flyttelass bæres inn hos Brad og Angelina. Den nye babysengen er en Stokke Sleepi fra Norge.  Foto: All Over Press
NORSK DESIGN: Et flyttelass bæres inn hos Brad og Angelina. Den nye babysengen er en Stokke Sleepi fra Norge. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søte drømmer!

SEHER.NO Det stokker seg ikke for Brad Pitt (42) og Angelina Jolies (30) nyfødte datter Shiloh Nouvel. For superbabyen er kun det beste godt nok, og en haug med leker er på plass i familiens bolig i Malibu.


SE HELE FLYTTELASSET: Klikk her.


SLIK BOR BRAD OG ANGELINA: Se deres fantastiske interiør

Den lille prinsessen har også god boltreplass i sin barneseng Stokke Sleepi, fra norske Stokke AS - prikk lik den Mette-Marit (32) og Haakon (32) har til sine barn ute på Skaugum. Märtha (34) og Ari Behn (33) har selvsagt også kjøpt en til sine barn.

Sprinkelsenga koster rundt 4800 kroner, og kan tilpasses etter hvert som barnet vokser.

Den norske produsenten har skapt en trend blant Hollywoods småbarnsforeldre. Kjendisene som har gått til anskaffelse av barnevogna Stokke Xplory, er blant andre Halle Berry, Ben Stiller, Russel Crowe, Courteney Cox Arquette, Sophie Ellis-Bextor, Louise Redknapp, Claudia Schiffer og Heidi Klum og Seal. Også Märtha og Ari har denne eksklusive vogna, som koster hele 6500 kroner.


FLERE SØTE HOLLYWOOD-BABYER: Se her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer