MØRKREDD: Værdamen Eli Kari Gjengedal sover med kniv under puta om nettene. Dette avslører hun i et stort intervju med Se og Hør. Foto: TV 2
MØRKREDD: Værdamen Eli Kari Gjengedal sover med kniv under puta om nettene. Dette avslører hun i et stort intervju med Se og Hør. Foto: TV 2Vis mer

Sover med kniv under puta

- Det er virkelig plagsomt. Det begrenser livet mitt.

SEHER.NO: TV 2-værdamen Eli Kari Gjengedal (37) er generelt glad i å melde om varme soldager. For når mørket sniker seg frem, da sliter 37-åringen med angst.

- Når september kommer, må jeg slutte å gå tur alene om kvelden. Jeg er livredd mørket, og jeg er redd for å være alene hjemme. Må jeg legge meg i senga alene, ligger jeg fullt påkledd, med kniv under puta og mobilen i beredskap. Helt seriøst, sier hun i et stort intervju med Se og Hør.

- Jeg føler en redsel for å bli overfalt, bli utsatt for innbruddstyver eller voldtektsforbrytere. Tusen tanker går gjennom hodet. Det er virkelig plagsomt. Det begrenser livet mitt.

Gjengedal tror mye av grunnen til redselen ligger i at hun opplevde flere merkelige ting som ungdom. Blant annet påstår hun at hun så gjenferd flere ganger.

Spesielt en tur på loftet etter solen hadde gått ned, var veldig skremmende.

- Jeg følte jeg hadde noen bak meg. Jeg snudde meg og så rett inn i ansiktet til min døde oldemor. Hun hadde skaut på seg og skulle tydeligvis passe på meg, sier hun til Se og Hør.

Dermed vurderte hun på et tidspunkt psykolog, men etter at hun fikk sønnen Nikolai (3), har det blitt litt enklere i hjemmet.

Les det store intervjuet med Eli Kari Gjengedal i Se og Hørs dobbeltnummer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er TV 2-værdamenes drømmemenn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.