DELER MED KJÆRESTEN: Christina Vukicevic og Jaysuma Saidy Ndure vet hvem de helst vil ha som romkamerater under OL i Beijing. Foto: SCANPIX
DELER MED KJÆRESTEN: Christina Vukicevic og Jaysuma Saidy Ndure vet hvem de helst vil ha som romkamerater under OL i Beijing. Foto: SCANPIXVis mer

Sover med kjærestene i OL

Her er svarene på det du egentlig vil vite om OL!

SEHER.NO: 8. august går startskuddet for sommer-OL i Beijing, og i dag var ti av Norges fremste OL-håp samlet til pressekonferanse på Bislet Stadion i Oslo.

Men mens sportsjournalistene er opptatte av rundetider, O2-opptak og høyedemetre har vi i Seher.no fått svarene på det du virkelig lurer på rundt OL i Beijing!

Pakker de noe annet enn joggesko? Skal de bare spise kinamat? Hva er det egentlig med de trange klærne de må ha på seg? Og ikke minst - hvem deler rom med hvem?

- Kjæresten min skal være med, forteller sprinter Jaysuma Saidy Ndure, som gleder seg til å dele rom med kjæresten, tidligere norgesmester på 400 meter hekk, Heidi Trollsås.

Hekkeløper Christina Vukicevic har på sin side ennå ikke fått avklart om hun skal dele rom med sin bedre halvdel - spydkasteren Andreas Thorkildsen.

- Vet du hva, det har jeg ikke sjekket ennå. Men sannsynligvis så kan man jo det. Det tror jeg er normalt at man gjør, smiler hun til Seher.no.

Se hva Christina, Jays og de andre utøverne svarte på våre spørsmål om livet i OL-troppens indre gemakker i vår video:


[obj:media:6407]