Sover ikke på rom med kona

«Monty Python»-stjernen Eric Idle har vært gift i 31 år - hans tips for et langt ekteskap er to soverom.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: - Jeg synes separate rom er veldig viktig. Seriøst, jeg synes man skal ha separate rom. Man trenger ingen dame som ser på TV, mens man forsøker å sove, eller leser en bok. Spesielt etter noen år - få dere separate soverom!

Eric Idle møtte Seoghør.no da han var i Oslo i forbindelse med den norske versjonen av musikalen Spamalot. Og deler også flere tips om ekteskapet.
 
- Kvinner er bare så vidunderlig irriterende, sier han.
 

- Man må gjøre ting bedre for dem. Og forstå hva de liker, og hva som gjøre dem glade. Hun liker å være oppe til 2-3 om natta å se på TV, og jeg liker å legge meg 22.30 og høre på Chopin eller annen klassisk musikk, og å lese en bok. Men jeg står opp klokka 5 for å skrive, og hun står opp 10.30 for å spise forkost og gå tur med hundene. Jeg er ferdig med dagen innen da, og jeg tar meg en lang lur.
 
- Så man trenger ikke alltid å være bestevenner, tror jeg, men man må også lage seg rom for å kunne være alene. For alle mennesker har behov for alenetid. Det er et sterkt behov man har, sier mannen bak «Always Look on the Bright Side of Life».

Eric Idle var gift med Lyn Ashley, som hadde småroller i Monty Python's Flying Circus, fra 1969 til 1975. Han giftet seg med sin nåværende kone, Tania Kosevich i 1981. De to fikk datteren Lily (22) sammen. Fra før har han sønnen Carey på 39 år med sin første kone.

Se intervjuet med ham øverst i saken, og les et lengre intervju med komikeren i Se og Hør, som er i salg nå.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer