Tori Spelling og Dean McDermott:

Sover ikke i samme seng

Hinter om nye ekteskapsproblemer.

TRØBBEL I FORHOLDET? Tori Spelling og Dean McDermott deler ikke samme seng. Foto: Michael Tran / AFP/NTB
TRØBBEL I FORHOLDET? Tori Spelling og Dean McDermott deler ikke samme seng. Foto: Michael Tran / AFP/NTB Vis mer
Publisert

«Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (48) har aldri vært redd for skape overskrifter.

Gjennom årenes løp har hun og ektemannen Dean McDermott (54) stått for det ene skandaleoppslaget etter det andre - enten det har handlet om sexavhengighet, alkoholmisbruk, arvestrid eller økonomiske problemer.

Duoen har vært gift siden 2006 og sammen har de barna Liam (14), Stella (13), Hattie (9), Finn (8) og Beau (4).

«Vanskelig å være monogam»

Skuespillerparet har aldri lagt skjul på at ekteskapet deres har bydd på en rekke opp- og nedturer, og i 2013 innrømmet blant annet Dean at han hadde vært utro mot kona.

Skandalen førte til mye oppmerksomhet rundt realityserien deres «True Tori», hvor seerne fikk følge ekteparets kamp for å redde forholdet.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

For to år siden avslørte Tori at heller ikke hun synes det er lett å skulle være monogam gjennom et langt ekteskap.

- Virkeligheten er at man er to personer. Jeg føler at vi mennesker, med våre instinkter, har vanskelig for å være monogame, fordi vi er i konstant endring, fortalte hun den gang til US Weekly, og la til:

- Og dersom man ikke er på samme sted, må man prøve å endre seg på nytt, for å utvikle seg - slik at man ender på samme sted.

Droppet gifteringen

Nylig dukket nye rykter om ekteskapsproblemer opp, og da fembarnsmoren nylig gjestet radioshowet «Jeff Lewis Live» gjorde hun ikke mye for å tilbakevise dette, ifølge Page Six og People.

Lewis starter med å konfrontere Tori med spekulasjonene om at forholdet skranter.

- Du hadde fortalt meg om det var problemer hjemme? spør han.

- Nei, for da hadde du avslørt all dritten min her og nå, svarer hun lattermildt, ifølge People, og fortsetter:

- Selvfølgelig kommer jeg ikke til å fortelle deg hva som egentlig foregår.

I mars ble skuespilleren observert uten giftering, og dette kommenterer programlederen i intervjuet.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Hva skjer egentlig? Du har tatt på deg gifteringen igjen. Går det bra med dere? Sist du var her virket det som om ting gikk fint. Da hadde dere sex. Sover dere i samme seng?

- Akkurat nå sover barna og hundene i sengen min, avslører 48-åringen før hun bekrefter at ektemannen sover «i et annet rom».

Var borte i seks måneder

Videre forklarer Tori at det var da ektemannen forlot landet for en filminnspilling, at ungene bestemte seg for å sove med henne.

- Etter at han dro, dette er ikke bra folkens, men han var borte i seks måneder for å filme, og da sov de med meg. Så nå har jeg fremdeles fire stykker på soverommet mitt.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Paret har som nevnt slitt med ekteskapsproblemer i en årrekke, og etter utroskapsskandalen søkte de profesjonell hjelp. Alt ble godt dokumentert i realityserien «True Tori», og her ble også sexlivet deres et tema. Tori fryktet blant annet at hun ikke klarte å tilby ektemannen nok sex.

Til tross for stadige kriser, fortalte 48-åringen for to år siden - i ektemannens podkast «Daddy Issues» - at de jobber jevnt og trutt med å holde forholdet og lidenskapen ved like.

Dette gjør de ved blant annet å se mye på porno sammen.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter bruddet med ektemannen (82)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer