Justin Bieber:

Sover i trykkammer

- Kommer til å tenke at han er gal.

TRYKKAMMER: I sin nye dokumentarserie avslører Justin Bieber metoder han benytter seg av mot angst. Foto: YouTube / NTB Scanpix
TRYKKAMMER: I sin nye dokumentarserie avslører Justin Bieber metoder han benytter seg av mot angst. Foto: YouTube / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nylig ble det kjent at Justin Bieber (25) har hatt en svært trøblete rusfortid, og at det på et tidspunkt ble så alvorlig at livet hans sto i fare.

Dette kom frem i hans nye dokumentarserie, «Justin Bieber: Seasons», der det også blir kjent at sangeren er en flittig bruker av et stort, oppblåsbart trykkammer for å håndtere angsten han sliter med.

- Jeg har virkelig kjempet med angst. Man får mer luft til hjernen, så det minsker stressnivåene. Det er ganske kult, sier sangstjernen.

Bærbart trykkammer

Bieber hevder ifølge Hollywood Life at han blant annet sover i et trykkammer dersom han kjenner at han trenger det, og i episoden sier sangerens kone, Hailey Bieber (23), at de har flere bærbare trykkamre.

På den måten kan «Yummy»-sangeren benytte seg av kammeret, som er oppblåsbart, uansett om han er hjemme eller et helt annet sted.

- Folk kommer til å tenke at han er gal. Folk kommer til å si «Hva er det for en maskin? Det er noe dritt rike mennesker bruker», sier 23-åringen.

OPPBLÅSBART: Justin Bieber demonstrerer hvordan trykkammeret brukes. Foto: YouTube
OPPBLÅSBART: Justin Bieber demonstrerer hvordan trykkammeret brukes. Foto: YouTube Vis mer

Flere ulike tilstander kan behandles med det som på fagspråket kalles en hyperbar oksygenbehandling, ifølge Oslo universitetssykehus. Det er kombinasjonen av trykk og oksygen som gjør at oksygenet blir tatt opp i blodbanen og transportert rundt til kroppen i en større grad enn vanlig.

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer

Tar vitaminer intravenøst

Men trykkammer er imidlertid ikke det eneste Justin Bieber benytter seg av for å passe på sin egen helse.

I tillegg får han supervitaminet NAD+ intravenøst, en behandling som ifølge sangeren selv skyller ut alle giftstoffene i kroppen hans.

VITAMINER: Ukentlig får Justin Bieber supervitaminet NAD + intravenøst. Foto: YouTube
VITAMINER: Ukentlig får Justin Bieber supervitaminet NAD + intravenøst. Foto: YouTube Vis mer

Denne behandlingen ser man oftest hos pasienter med Alzheimers og Parkinsons, ifølge danske Se og Hør.

Vitaminbehandlingen får han ukentlig, og Bieber sier i episoden at dette sammen med antidepressiva hjelper ham ut av sengen hver dag.

Rusfortid og angst

Både NAD+ og trykkammeret skal ifølge stjernen hjelpe ham å håndtere angst, som han i serien sier at kom allerede i barndommen.

Bieber mener angsten bidro til at han gikk inn i det han beskriver som en «mørk periode» sent i tenårene og i begynnelsen av 20-årene, og at dette gjorde at han ble trigget til å bli avhengig av marihuana, lean (miks av hostesaft og opioider, journ.anm.) og piller. I tillegg har han sagt at han har tatt MDMA og fleinsopp.

HATT DET TØFT: Etter flere spekulasjoner om Justin Biebers utseende har sangstjernen kommet ut med at han har Borreliose. Vis mer

Rusmisbruket skal ha vært på sitt verste mellom 2012 og 2014, og til slutt trodde Bieber han skulle dø.

- Jeg bestemte meg for å stoppe, fordi jeg følte … altså, jeg var døende. Sikkerhetsvakten min kom inn flere ganger i løpet av natten for å sørge for at jeg hadde puls. Folk vet ikke hvor alvorlig alt ble. Det var helt sykt skummelt, har han sagt i en tidligere episode.

LES OGSÅ: Avslører babyplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer