FOR GALLERIET: Brad og Angelina viste felles front på filmfestivalen i Cannes. Men ryktene om trøbbel i forholdet stopper ikke. Foto: All Over Press
FOR GALLERIET: Brad og Angelina viste felles front på filmfestivalen i Cannes. Men ryktene om trøbbel i forholdet stopper ikke. Foto: All Over PressVis mer

Sover i separate hus

Angelina og Brad holder seg så langt unna hverandre som de kommer.

SEHER.NO: Brad Pitt (45) og Angelina Jolie (34) avviste nylig via sin talsperson at det er noe sannhet i de mange bruddryktene som har forfulgt paret den siste tiden. 

Men den britiske tabloidavisen melder i dag at paret ikke deler soverom lenger.

I den store eiendommen paret leier på Long Island utenfor New York til over 200 000 kroner i måneden, sover de ikke bare i ulike rom - men også i hvert sitt hus.
Paret flyttet inn på den 100 mål store eiendommen i februar da Angelina begynte å spille inn spionthrilleren "Salt" i februar.

Med seks barn og 18 ansatte fylte de raskt opp hovedhuset med ti soverom, og de åtte uthusene rundt.

En kilde på Long Island avslører at Angelina er mye alene uten samboeren Brad.

- Ofte sov de så langt fra hverandre som de kunne komme, ikke bare i separate soverom, men i separate hus. Angelina var for det meste i ett av anneksene mens Brad holdt til i hovedhuset med de ti soverommene. Han var dessuten mye borte, og det opprørte Angelina og skapte store problemer i forholdet deres, sier kilden ifølge MailOnline.

En annen kilde bekrefter også at paret ikke ser mye til hverandre for tiden, og at det preger forholdet.

- Med alle barna og jobbforpliktelsene er timeplanen deres mer enn full - og det er som en trykkoker. Det har vært flere eksplosjoner.

Det at paret stilte opp sammen under filmfestivalen i Cannes, skal ha vært gode miner til slett spill.

- Sannheten er at det har vært store uoverensstemmelser mellom dem. Angelina har jobbet veldig lange dager og Brad har ikke vært så mye hjemme (på Long Island). Det tærer virkelig på dem.

Brad har reist til Washington, Los Angeles, Louisiana, Frankrike og Berling de siste månedene og skal snart begynne med en ny filminnspilling i California.

Kilder hevder videre at Angelina virkelig ønsker å få forholdet på rett kjøl igjen.

- Nå som filminnspillingen snart er ferdig ønsker Angelina å dra tilbake til Los Angeles og tilbringe kvalitetstid sammen med Brad. Hun ønsker innstendig å få ting bra igjen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Brad kom alene