EKSENTRISK: Mariah Carey har mye rart for seg... Foto: All Over Press
EKSENTRISK: Mariah Carey har mye rart for seg... Foto: All Over PressVis mer

Sover i dampbadstue

Mariah Carey gjør mye snodig for å bevare stemmen...

SEHER.NO: At Mariah Carey er en fantastisk sangerinne er ikke til å stikke under en stol. Likevel hender det at det er hennes eksentriske divanykker som stjeler mest oppmerksomhet...


Mariah avslører nå at hun sover i en vanntett dampbadstue som fukter stemmebåndene og beskytter hennes fantastiske stemme, som rekker over utrolige fem oktaver.


Sengetøyet er laget av håndklestoff, som trekker til seg vannet, og alt annet er beskyttet av glass eller vanntette materialer.


LES OGSÅ: Kjendisene har lagt på seg i julen!


Ifølge Contactmusic har TV-programmet "MTV Cribs" blitt nektet adgang til hennes snodige soverom, men Mariah røper likevel noen av detaljene.


- Jeg har 20 luftfuktere rundt sengen. Det blir som å sove i en dampbadstue. Sengen er av frotté, taket er skrått så jeg ikke får vann i hodet og det renner ned på siden av meg, og TV-en er bak glass, forteller Hero-sangerinnen.


Fortsatt interessert i en natt med Mariah? Da er det bare å finne frem våtdrakten...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.