Christina Ricci:

Sover fortsatt med sønnen (8)

- Han skrek seg hes.

EKTESKAP: Christina Ricci og ektemannen Mark Hampton giftet seg knapt et år etter hun skilte seg fra eksmannen. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB
EKTESKAP: Christina Ricci og ektemannen Mark Hampton giftet seg knapt et år etter hun skilte seg fra eksmannen. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor giftet «The Addams»-family stjernen Christina Ricci (42) seg med hårstylist Mark Hampton, et knapt år etter hun skilte seg fra filmprodusent James Heerdegen.

Siden den gang har paret fått sitt første barn sammen, datteren Cleopatra (9 md.). Fra før har Ricci sønnen Freddie (8) med eksmannen.

I et intervju med People forteller imidlertid Ricci at det er 8-åringen som foretrekker morens selskap når han skal sove.

KJÆRESTER: Influenser Nora Haukland bekrefter at hun er kjæreste med Marius Borg Høiby. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

Sover med mamma

Freddie er nemlig ikke søvntrent. Da Ricci prøvde å søvntrene med sønnen da han var yngre gikk det ikke helt som planlagt.

- Han skrek seg hes og banket hodet mot krybbeveggen, forteller hun.

Dette fikk 42-åringen til å revurdere tilnærmingen sin. I motsetning til storebroren klarer ni måneder gamle Cleopatra å sove alene.

– Det faktum at jeg kan legge henne i sengen, og hun bare sovner når 8-åringen min fortsatt sover med meg, er fantastisk, innrømmer stjernen, før hun legger til:

ROMANSE: Influenser Frøya Sofie Winther snakker ut om romansen med Benjamin Ingrosso. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

– Da vi bestemte oss for å prøve med Cleo sutret hun i omtrent syv minutter, la seg ned, tok tak i den lille enhjørningen sin og sovnet. Det var som om hun var klar og hun ville gjøre det. Det var riktig for henne.

Skjermer sønnen

I 2017 kunne Ricci fortelle i et intervju med The Edit, gjengitt av People, om hvordan morsrollen har forandret henne.

– Ekteskap viser deg dine feil i hvordan du håndterer ting, og å skaffe barn tvinger deg til å vokse opp i lysets hastighet. Jeg er en helt annerledes person enn det jeg var før jeg fikk barnet mitt, fortalte hun.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Overfor IndieWire i 2019 avslørte hun også hvorfor hun velger å holde sønnens liv privat og borte fra sosiale medier.

– Jeg hadde det vanskelig med å være kjent som barn - det å bli intervjuet og spurt om livet mitt. Jeg tror måten jeg svarte på spørsmål og tingene jeg sa tidligere i karrieren min gjorde meg usikker. Jeg reagerte ofte, var aggressiv og utagerende, delte hun og la til:

– Ingen barn burde bli eksponert for voksne menneskers kritikk, spørsmål, intervju eller formeninger. Det er grunnen til at vi ikke har bilder av barna våre på nettet. Dette er samme greia.

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer