Alicia Silverstone:

Sover fortsatt med sønnen (11)

Avslører detaljer fra mammalivet.

AVSLØRER: Alicia Silverstone åpner seg i nytt intervju og kommer med en rekke avsløringer. Foto: Skjermdump fra Instagram
AVSLØRER: Alicia Silverstone åpner seg i nytt intervju og kommer med en rekke avsløringer. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Alicia Silverstone (45), gjorde stor suksess som rikmannsjenta Cher i klassikeren «Clueless» fra 1996. Siden har hun blant annet vært aktuell med TV-serien «American Woman».

Skuespilleren er ikke fremmed for å snakke om privatlivet, og nå har hun åpnet seg om livet som mamma i «The Fisher Podkast», som ledes av youtuberen Ellen Fisher (35). Det skriver flere medier, deriblant Entertainment Tonight.

Innledningsvis i podkasten snakket Fisher blant annet om at det er helt naturlig å ville være nær barnet sitt, og at det viktigste er å følge intuisjonen sin.

Like etter responderte Silverstone og avslørte at hun og sønnen Bear (11), som hun har med eksmannen Christopher Jarecki (45), fremdeles sover i samme seng.

- Bear og jeg sover fortsatt sammen. Og jeg kan nok komme i trøbbel for å si det, men jeg bryr meg egentlig ikke, fortalte hun.

Hun la videre til:

-Jeg gjør bare det som er naturlig. Jeg er en naturlig og kjærlig mamma, som tror på kjærlighet og naturen. Og samfunnet vårt er redd for naturen og kjærligheten.

Under podkastepisoden kom Silverstone og Fisher også inn på elimineringskommunikasjon, som er når foreldre fanger opp signaler for å møte et spedbarns behov for å eliminere avfall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.