- Sover bedre med en mann ved siden av meg

Slik ble Sigrid Bonde Tusvik sjekket opp av samboeren.

ARMEN RUNDT: Det slo gnister da Martin Jøndahl kastet armen over skulderen til komikeren og kysset henne. Foto: FameFlynet
ARMEN RUNDT: Det slo gnister da Martin Jøndahl kastet armen over skulderen til komikeren og kysset henne. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor møtte komiker Sigrid Bonde Tusvik (31) kjæresten Martin Jøndahl, da hun spilte inn TV-programmet «Sigrid søker kjæreste».

Den dag i dag er paret samboere, og komikeren forteller at hun setter stor pris på å ikke være alene.

- Jeg sover mye bedre med en mann ved siden av meg. Det er veldig fint og trygt. Jeg er helt klart en kjærestejente. Jeg syns det å være enslig er det samme som å være ensom. Men jeg beundrer folk som synes det er deilig å bo alene. Jeg skulle gjerne bodd i et stort hus med alle vennene mine, sier hun til Dagbladets magasin Torsdag.

Bonde Tusvik lette etter kjærligheten på NRK, men det klarte hun ikke å finne før noen virkelig gikk rett på sak. Det endte med et forhold.

- Sjekkingen som funket var tydeligvis å slenge armen over skulderen min, og gi meg et kyss. Men først ta meg med på Strømsgodset-kamp og Snappys kebab i Drammen. Det er forresten min første og jeg håper min siste fotballkamp. Jeg skjønner ingenting av fotball, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Håper han vil gifte seg med meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer