Sov ute i tre uker etter ekspedisjonen

- Det var ikke superpopulært hos kona.

UTE BEST: Kenneth Birkenes ville ikke tilbake til sin egen seng etter at «Ingen grenser»-ekspedisjonen var over. Foto: NRK
UTE BEST: Kenneth Birkenes ville ikke tilbake til sin egen seng etter at «Ingen grenser»-ekspedisjonen var over. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO: For andre året på rad tar Lars Monsen en rekke funksjonshemmede deltagere på en eventyrlig reise i NRK-programmet «Ingen grenser».

Kenneth Birkenes (31) er en av deltagerne. Han har flere ganger har blitt rammet av kreftsykdommen Ewings sarkom. Til Dagbladet sier han at han ikke ville sove i sin egen seng etter at ekspedisjonen var over. Det førte blant annet til telttur med datteren Johanna (6).

- Jeg lå ute i tre uker. Den første natta på altanen tok Johanna og jeg med telt i skogen, før de neste nettene ble tilbragt på altanen igjen. Det ble plutselig så tett og trangt å være inne. Det var ikke så superpopulært hos kona, men jeg fikk den tida jeg trengte, sier han til avisen.

Birkenes forklarte tidligere at han flere ganger har vært svært nær døden.

- Jeg var veldig nærme torva. Jeg tålte ingenting, og kastet opp fra morgen til kveld. Det var lite med søvn og matlyst. Jeg gikk ned 30 kilo - og på det verste veide jeg rundt 50 kilo, sa han til VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lurte døden tre ganger