OVERNATTET I PARKEN: Linn Skåber husker godt den natten hun sov sammen med uteliggere i Frognerparken under studietiden på Teaterhøgskolen.  Foto: FameFlynet Norway
OVERNATTET I PARKEN: Linn Skåber husker godt den natten hun sov sammen med uteliggere i Frognerparken under studietiden på Teaterhøgskolen. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Sov sammen med uteliggere

Linn Skåber tilbrakte en uforglemmelig natt med uteliggere i Frognerparken.

SEOGHØR.NO: Onsdag hygget Linn Skåber (44) seg på Teaterhøgskolens årlige sommeroppsetning i Frognerparken.

Skuespilleren utdannet seg ved den samme institusjonen og har gode minner fra den gangen hun selv var med på den tradisjonelle oppsetningen.

- Dette er en happening som vi må få med oss hvert år. Jeg har spilt her sjøl så jeg er vant til å sove her, bo her og passe på teltet.

Spesielt én kveld er friskt i minne for ettbarnsmoren.

- Vi passet på teltet om natta, så kom det noen uteliggere. Vi syntes så synd på dem at vi sov sammen med dem så de fikk sove inne i teltet. For meg var det en fin opplevelse. Så spiste vi frokost og sa hadet dagen etter, forteller Skåber.

I gang med ny film

I Frognerparken fikk Skåber selskap av blant andre Aksel Hennie, Anders Baasmo Christiansen, Thorbjørn Harr og Jan Gunnar Røise som også er tidligere studenter ved skuespiller-skolen.

Sammen med Agnes Kittelsen og Anders Baasmo Christiansen er Linn i gang med innspillingen av en ny norsk filmkomedie. Filmen er regissert av Charlotte Blom og har den foreløpige arbeidstittelen «Staying Alive».

- Jeg jobber med fantastiske folk. Det har vært en sann glede å spille i denne filmen. Den er spilt inn på Grünerløkka og den handler om å gå på trynet, og hvordan reise seg opp igjen, har 44-åringen tidligere fortalt Seoghør.no.

Linn Skåber er også aktuell til høsten i det nye TVNorge-programmet «Klovn til kaffen».

LES OGSÅ: Aksel Hennie: - Jeg har med meg minnene hver eneste dag