- Søtere enn dette blir det ikke

Hollywood-stjernen Reese Witherspoon og sønnen hennes sjarmerer i ny Instagram-video.

SYNGENDE SJARMTROLL: I helgen delte filmstjernen Reese Witherspoon en sjarmerende videosnutt på Instagram, der hun og sønnen Tennessee James mimer med bananer til barnesangen «Bananaphone». Foto: Skjermdump fra Instagram
SYNGENDE SJARMTROLL: I helgen delte filmstjernen Reese Witherspoon en sjarmerende videosnutt på Instagram, der hun og sønnen Tennessee James mimer med bananer til barnesangen «Bananaphone». Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oscar-vinner Reese Witherspoon (39) er utvilsomt en travel kvinne, men i helgen tilbrakte hun litt kvalitetstid med sønnen Tennessee James (snart 3).

Trebarnsmoren, som tidligere i år var Norgesaktuell med «Hot Pursuit», publiserte søndag et glimt fra stunden med yngstesønnen på Instagram.

- Dette er det søteste du vil se i hele dag, mener Huffington Post om videosnutten til filmstjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

Reese Witherspoon har brukt dubbing-appen Dubsmash, slik at det ser ut som om det er hun og sønnen som gir stemme til den populære låta «Bananaphone» av barnesangeren Raffi.

Videosnutten begynner med at «Wild»-skuespilleren filmer seg selv mens hun mimer entusiastisk til sangen og holder en banan mot øret.

STJERNEFAMILIE: Reese Witherspoon fotografert sammen med barna Ava Elizabeth Phillippe, Tennessee James Toth og Deacon Reese Phillippe i Santa Monica våren 2015. Foto: Broadimage
STJERNEFAMILIE: Reese Witherspoon fotografert sammen med barna Ava Elizabeth Phillippe, Tennessee James Toth og Deacon Reese Phillippe i Santa Monica våren 2015. Foto: Broadimage Vis mer

Deretter retter hun mobilkameraet mot Tennessee, som ivrig fortsetter mimingen. Sønnen til Reese og ektemannen Jim Toth (45) er litt ute av synk med låta, noe som gjør videosnutten enda mer sjarmerende.

«Lovlig blond»-stjernen fikk minstesønnen i slutten av september 2012. Reese Witherspoon er dessuten mamma til datteren Ava (15) og sønnen Deacon (11), som hun har med eksmannen Ryan Phillippe (40).

Seoghør.nos eksklusive videointervju med «Hot Pursuit»-stjernene Reese Witherspoon og Sofia Vergara:

LES OGSÅ: Klinte til på «Skal vi danse»-gulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer