Søte Sandefjord-snupper

Hele Norges langstrakte land er representert i Frøken Norge 2007. Men fra Sandefjord kommer hele tre av kvartfinalistene.

TILDE KARLSEN: Går på frisørlinja og jobber i en hudpleiesalong. Drømmen hennes er å bli kjendis-stylist. Foto: www.froken.no
TILDE KARLSEN: Går på frisørlinja og jobber i en hudpleiesalong. Drømmen hennes er å bli kjendis-stylist. Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre på rad!


SEHER.NO: Linn Merete Stentun (21), Tilde Karlsen (17) og Charlotte Hauger (21) kommer alle fra Sandefjord. De tre jentene kjente hverandre ikke fra før, men Tilde og Charlotte - som begge er glade i å holde seg i form - har funnet en fin treningspartner i hverandre.


- Meg og Charlotte drar ofte og trener sammen, og det er kjempe gøy, forteller Tilde til Frøken Norge-Nytt på TVNorge.


Både Charlotte og Tilde har spilt håndball i flere år, men etter å nylig ha operert korsbåndet er Charlotte redd for at hun kanskje aldri får spille igjen. Men hun kommer ikke til å slutte å trene helt.


- For meg er det viktig å holde meg i form. Jeg elsker å trene og å presse meg, skriver hun i bloggen sin på Frøken Norge sine hjemmesider.


Merete er derimot veldig glad i å lese. Hun kaster seg over alt fra Se og Hør til Illustrert Vitenskap. Hun er et følelsesladet menneske, og det hersker liten tvil om at hun er glad i å filosofere.


-  Jeg har ofte lurt på om det er like mye positivt som negativt som skjer i verden. Det hender jo at tragedier fører noe godt med seg og omvendt, men hvis dette er tilfellet er jeg redd for at grusomme ting venter meg. Jeg føler at jeg har hatt et relativt bra liv hittil i hvert fall, men det kan jo tenkes at for eksempel de som er så uheldige å leve midt oppi en krig ”tar over” for en del av det negative andre opplever, skriver Linn Merete i bloggen sin.


I kveld kl 23.15 på TVNorge avsløres hvem de siste fem jentene som går videre til semifinalen er.


Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke).


 Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer