Dakota Johnson og Chris Martin:

Søt musikk mellom Dakota og Chris

Coldplay-vokalisten og Fifty Shades -stjernen er et par.

NYFORELSKET: Forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin og Fifty Shades -skuespiller Dakota Johnson er blitt mer seriøst. Foto: NTB Scanpix
NYFORELSKET: Forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin og Fifty Shades -skuespiller Dakota Johnson er blitt mer seriøst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det kan virke som forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin (40) og skuespiller Dakota Johnson (28) er blitt hakket mer seriøst. Skal vi tro Us Weekly sin kilde har paret lært hverandre å kjenne på et dypere nivå de siste månedene.

- På konsert sammen

Dakota, som er datter av skuespiller Don Johnson og Melanie Griffith, ble observert sammen med Chris på en Nick Cave -konsert i Israel forrige måned. De har også blitt observert sammen i Los Angeles et par ganger.

-12 års aldersforskjell

Forholdet mellom de to er blitt såpass seriøst at Chris sender Dakota musikken sin slik at han kan få hennes bekreftelse og synspunkter. Aldersforskjellen på 12 år har ikke vært problematisk ennå, i følge People.

Skuespiller Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles. Video: Splash News / All Over Press Vis mer Vis mer

- Hemmelig forlovet

Chris var gift med Gwyneth Paltrow (45) i ti år. Sammen har de 13 år gamle Apple og 12 år gamle Moses. For knapt en måned siden ble det kjent at Gwyneth har vært hemmelig forlovet med Brad Falchuk (46) i ett år.

-Moderne familie

Likevel virket det fortsatt til å være god tone mellom de to eksene. Gwyneth la nylig ut et bilde på Instagram der Chris og hennes nye mann sitter ved samme bord. Hun tagget bildet #ModernFamily.

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

- Dater yngre damer

Chris datet også Jennifer Lawrence (27) av-og-på i 2015, men forholdet mellom de to virket til å være svært turbulent, og tok slutt samme år. Dakota har vært singel en god stund.

I forbindelse med et intervju uttalte hun at hun syns det var vanskelig å treffe noen da hun alltid sitter inne på hotellrom, eller er altfor trøtt til å gå på date.

FLERE FILMER: Dakota Johnson er travel med tre film-utgivelser i 2018. Foto: NTB Scanpix
FLERE FILMER: Dakota Johnson er travel med tre film-utgivelser i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TURNÉ: Coldplay-vokalisten reiser verden rundt og holder konserter. Foto: NTB Scanpix
TURNÉ: Coldplay-vokalisten reiser verden rundt og holder konserter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fant opp nytt ord

Da Chris og Gwyneth valgte å gå fra hverandre i 2014, beskrev de grunnen som «consciously uncoupled,» som grovt oversatt betyr «vi er blitt enige om å gå fra hverandre.» Men selv om bruddet var en felles avgjørelse, uttalte Gwyneth i følge People at skilsmissen var en svært smertefull affære, men hun bestemte seg for å tvinge seg selv til å tenke positivt slik at de fortsatt kunne være venner.

Les også: William og Harry stjal showet på «Star Wars»-premiere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer