SATSER PÅ MUSIKK: Noor er ikke den første glamourmodellen som prøver seg som artist, men selv har 23-åringen stor tro på at prosjektet skal gå bra. Foto: Privat, Noor Kamil
SATSER PÅ MUSIKK: Noor er ikke den første glamourmodellen som prøver seg som artist, men selv har 23-åringen stor tro på at prosjektet skal gå bra. Foto: Privat, Noor KamilVis mer

Søt musikk med produsenten

Ny singel og kjæreste for "Paradise"-Noor.

SEHER.NO: Noor Kamil (23) ble kjendis etter sin deltagelse i TV3s realityserie "Paradise Hotel", men nå håper hun å slå i gjennom på musikkfronten.

Singelen "Indestuctible" er et samarbeid med artistene Dnyal André og Lopez som har væt i bransjen en stund. Låten er produsert av ingen ringere enn Noors nye kjæreste, Kenshiro Lowes.

Til Seher.no forteller Noor at hun for tiden er overlykkelig over å ha fått seg kjæreste.

- Jeg har alltid vært så sykt kresen, og alltid funnet noe galt med gutter. Men Kenshiro behandler meg bra, og er bare helt utrolig. Vi får ikke sett hverandre så ofte, og jeg vet jo ikke hvor lenge det varer siden det er avstandsforhold, men han er bare helt superherlig, sier hun til Seher.no.

Produsentkjæresten er amerikansk, men bor for tiden i Amsterdam, hvor han driver med musikk. Selv om paret kun har vært sammen omtrent en uke, er de ikke helt ukjente for hverandre.

- Vi hadde chattet mye på MySpace før vi møttes, og jeg kom i kontakt med han for to år siden, da han trengte modeller til et cd-cover. Vi har alltid hatt fin kjemi, men det er først nå vi har funnet ut av det, asvlører den nyforelskede "Paradise"-deltageren.

Glamourmodellen ble kanskje mest kjent for sine sengeaktiviteter i "Paradise Hotel" da hun gikk til sengs med sin kvinnelige kollega Therese Adsen Aanonli (26). Til tross for sin bakgrunn i reality og som glamourmodell, frykter ikke 23-åringen å bli puttet i "puppepop"-kategorien.

- Jeg tror det er lett å se på meg som kun "Paradise"-Noor, men jeg håper på det beste. Jeg har tro på meg selv og låten min, og da håper jeg det smitter over på andre. Man vil jo alltid møte kritikk, men jeg håper på det beste.

Singelen "Indestructible" blir gitt ut om omtrent én måned.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Paradise-Negar krasjet med elg