Søt musikk med Even

Etter en sommer som singel, har Margaret Berger (21) endelig funnet kjærligheten igjen..

FORELSKET: Margaret her falt for en åtte år eldre trommis. Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Margaret her falt for en åtte år eldre trommis. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Flere personer i Margarets omgangskrets sier at hennes nye flamme er den 29 år gamle trommisen Even Granås, skriver Se og Hør.


Den søte trønder-jenta pakket i høst sakene sine for å flytte hjem til Trondheim og ta en pause fra artistlivet og for å få mer tid til venner og familie, men kanskje ventet også kjæresten? skriver Se og Hør


Se bildene av Margarets nye flamme i denne ukens Se og Hør


Maragret fant tonen med kameramannen Odd Sparkehaug (33) under Idol i 2004 og paret forlovet seg, men tidligere i år tok imidlertidig forholdet slutt.


Hennes nye kjæreste - som spiller i bandet "New Violators" kan glede seg over at Margaret har sansen for sexy matlaging...


- Jeg liker å lage mat i bare BH-en. Jeg har lite kjøkken, og det blir veldig varmt og klamt der, så da er det deilig å bare ha BH på. Det føles veldig kvinnelig på en måte, sa den tidligere Idol-deltageren og nå plateaktuelle Margaret Berger til magasinet Woman tidligere i år.

I det åpenhjertige intervjuet, forteller hun når hun føler seg aller mest sexy. Det gjør hun når hun står foran kamera, når hun har på seg høye hæler - og når hun akkurat har barbert leggene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer