Søt musikk for Marit Larsen

Men paret holder helt tyst om romansen...

NY LYKKE: Marit Larsen har nok god grunn til å være fornøyd om dagen... Her under The 19th ECHO Awards i Berlin i 2010. Foto: Stella Pictures
NY LYKKE: Marit Larsen har nok god grunn til å være fornøyd om dagen... Her under The 19th ECHO Awards i Berlin i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marit Larsen (27) ble singel i fjor. Nå kan ha god grunn til å smile igjen.

Bruddet mellom Larsen og artisten Thom Hell (34) ble kjent i august, og ekskjæresten har allerede fått ny kjæreste. Nå virker det imidlertid som at også Larsen har funnet kjærligheten på ny, ifølge Se og Hør.

Marit Larsen skal nemlig ha tilbragt mye tid sammen med skuespiller Mattis Herman Nyquist (29) de par siste månedene.

Senest forrige uke ble de to observert sammen på en konsert på Rockefeller i Oslo, der Larsens venner i Bodø-bandet Kråkesølv spilte konsert. De to skal ikke ha skjult sitt nære forhold, skriver Se og Hør.

Nyquist spås en stor karriere som skuespiller. Han har allerde spilt i TV-serien «Hvaler» og hatt hovedrollen i Riksteatrets oppsetning av Agnar Mykles «Sangen om den røde rubin».

Verken Larsen eller Nyquist har ønsket å kommentere saken overfor Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Lærte meg alt om sex som 7-åring.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer