TØFF TID: Det har vært en tøff tid for Shania etter bruddet med Robert Lange. Nå trøster hun seg med ektemannens elskerinnes eksmann. Foto: All Over Press
TØFF TID: Det har vært en tøff tid for Shania etter bruddet med Robert Lange. Nå trøster hun seg med ektemannens elskerinnes eksmann. Foto: All Over PressVis mer

Søt hevn mot utro eks

Du gjetter aldri hvem hun har funnet tonen med...

LOS ANGELES (Seher.no): I mai kom nyheten om at sangstjernen Shania Twain (43) og ektemannen Robert "Mutt" Lange (60) skulle skille lag etter 14 år som mann og kone.
 
Kort tid etter ble det også hevdet at skilsmissegrunnen var utroskap. Mutt skal nemlig i lang tid ha hatt et forhold til sekretæren sin Marie-Anne Thiebaud (38) som på sin side var gift med Frederic Thiebaud (38).

Nå kan de se ut som om partene som ble ført bak lyset, Shania og Frederic, har funnet tonen med hverandre i den vanskelige tiden, skriver flere amerikanske blader.

Paret har nemlig blitt observert sammen titt og ofte den siste tiden, og de ser ut til å stortrives i hverandres selskap, skriver Us Weekly.

5. desember shoppet de, spiste lunsj og dro på konsert sammen i New York. Så dro de sammen til Key West's Ocean Key Resort & Spa hvor de slappet av og hoppet i fallskjerm, skriver bladet.

- Han er en veldig positiv person og de er en fin støtte til hverandre. Endelig klarer Shanina å smile igjen, forteller en venn av artisten til In Touch Weekly.
 
Shanias eksmann blir tatt på sengen når National Enquirer forteller ham om det nye forholdet.

- Det visste jeg absolutt ikke. Jeg blir vel ikke fortalt slike ting jeg, forteller han til bladet.
 
Mutt sier videre at han gir paret "grøn lys" og at han ikke er lei seg over nyheten.

- Nei, ikke i det hele tatt. Han er en flott kar og de har uansett vært gode venner lenge. Hvis det stemmer at de dater, så har jeg ingenting i mot det.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no! 

LES OGSÅ: Slik kles kjendisene nakne