Bella og Gigi Hadid:

Søstrenes nakenbilde skaper storm blant fansen

Supermodellene Bella og Gigi poserer nakne for marsutgaven av britiske Vogue.

POSERER NAKNE: Søstrene Gigi og Bella Hadid poserer sammen i marsutgaven av britiske Vogue. Bildet har vakt myeoppsikt blant fansen. Foto: NTB Scanpix
POSERER NAKNE: Søstrene Gigi og Bella Hadid poserer sammen i marsutgaven av britiske Vogue. Bildet har vakt myeoppsikt blant fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Modellsøstrene Bella (21) og Gigi Hadid (22) poserer nakne og omslynget sammen for marsutgaven av britiske Vogue.

Bildet ble delt på Instagram-profilen til motemagasinet tidligere denne uken, og det har skapt en storm av negative kommentarer fra følgerne.

Bildet har fått over 85 000 likerklikk i skrivende stund, men i kommentarfeltet får modellsøstrene virkelig gjennomgå. Det er tydelig at mange fans ønsker å uttrykke meningene sine rundt nakenbildet.

«Ekkelt. Jeg kan nesten ikke tro det. Hva er det de prøver å vise? Jeg bare hater det», kommenterte en av følgerne.

«Hva i alle dager er det her? Ekkel posering. Hvordan kan dere få to søstre til å gjøre noe sånt, æsj», kommenterte en annen.

Flere av følgerne reagerer sterkt på at bildet ser ut til å være kraftig redigert, og mange påpeker at Bella ikke ligner på seg selv.

«Hvorfor er ansiktene så sykt redigert? Man kan nesten ikke se at det er dem», skrev en av følgerne.

«Det det ser ikke ut som Bella i det hele tatt, er vi sikre på at det er henne? Hun ser så sykt annerledes ut», mener en annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer