Bella og Gigi Hadid:

Søstrenes nakenbilde skaper storm blant fansen

Supermodellene Bella og Gigi poserer nakne for marsutgaven av britiske Vogue.

POSERER NAKNE: Søstrene Gigi og Bella Hadid poserer sammen i marsutgaven av britiske Vogue. Bildet har vakt myeoppsikt blant fansen. Foto: NTB Scanpix
POSERER NAKNE: Søstrene Gigi og Bella Hadid poserer sammen i marsutgaven av britiske Vogue. Bildet har vakt myeoppsikt blant fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Modellsøstrene Bella (21) og Gigi Hadid (22) poserer nakne og omslynget sammen for marsutgaven av britiske Vogue.

Bildet ble delt på Instagram-profilen til motemagasinet tidligere denne uken, og det har skapt en storm av negative kommentarer fra følgerne.

Bildet har fått over 85 000 likerklikk i skrivende stund, men i kommentarfeltet får modellsøstrene virkelig gjennomgå. Det er tydelig at mange fans ønsker å uttrykke meningene sine rundt nakenbildet.

«Ekkelt. Jeg kan nesten ikke tro det. Hva er det de prøver å vise? Jeg bare hater det», kommenterte en av følgerne.

«Hva i alle dager er det her? Ekkel posering. Hvordan kan dere få to søstre til å gjøre noe sånt, æsj», kommenterte en annen.

Flere av følgerne reagerer sterkt på at bildet ser ut til å være kraftig redigert, og mange påpeker at Bella ikke ligner på seg selv.

«Hvorfor er ansiktene så sykt redigert? Man kan nesten ikke se at det er dem», skrev en av følgerne.

«Det det ser ikke ut som Bella i det hele tatt, er vi sikre på at det er henne? Hun ser så sykt annerledes ut», mener en annen.

Fulgte i søsterens fotspor

Søstrene Gigi og Bella er begge kjente fjes i moteverden, og begge har frontet forsiden av noen av verdens største moteblader.

Allerede som barn ble flere kjent med både Bella og storesøsteren Gigi gjennom TV-programmet «The Real Housewifes of Beverly Hills», hvor deres mor Yolanda Hadid (54) var med.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: Bella og Gigi på Catwalken sammen under New York Fashion Week i september. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Bella og Gigi på Catwalken sammen under New York Fashion Week i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gigi sin modellkarriere startet allerede da hun var to år gammel, men det var først i 2011 at hun ble signert av modellbyrået IMG Models.

I 2014 debuterte den blonde skjønnheten på New York Fashion Week, og i ettertid har hun prydet forsiden av blader som Vogue, Elle og Sports Illustrated.

Tre år etter at Gigi ble signert av IMG Models, gikk lillesøster Bella i samme fotspor.

- Det er vanskelig å være i denne bransjen alene, så det er fantastisk at jeg alltid har søsteren min. Jeg kan ringe henne og spørre henne om hva som helst, og det er fantastisk, har Bella tidligere fortalt om søsteren sin til ET Online.

Saken fortsetter nedenfor.

Trakk seg fra Victoria's Secret-showet

​De berømte søstrene har begge gått for det prestisjefylte undertøysshowet til Victoria's Secret, men i fjor måtte Bella gå på catwalken uten storesøsteren.

Det skyldtes at Gigi så seg nødt til å trekke seg fra showet etter en uheldig hendelse.

Saken fortsetter nedenfor.

ENGLER: Modellsøstrene er kjent for sitt vakre ytre og her er de begge på catwalken for Victoria's Secret. Foto: NTB Scanpix
ENGLER: Modellsøstrene er kjent for sitt vakre ytre og her er de begge på catwalken for Victoria's Secret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor la nemlig søsteren Bella ut en video av Gigi, hvor supermodellen gjorde øynene sine smale, mens hun holdt en Buddha-formet kake.

Videoen skapte sterke reaksjoner blant kineserne, og i september la Gigi seg helt flat, ved å legge ut en offentlig melding på kinesiske Weibo, som kan sies å være Kinas svar på Facebook.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt høsten 2016. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris få uker senere. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer Vis mer

I innlegget skrev Gigi at det aldri var meningen å såre noen, og at hun respekterer og elsker det kinesiske folk.

Beklagelsen ble imidlertid ikke tatt godt imot av kineserne, og da Gigi valgte å trekke seg fra showet i et Twitter-innlegg i november, var det mange som så seg enige i avgjørelsen.

«Jeg er så lei meg for at jeg ikke får dratt til Kina i år. Jeg elsker VS-familien min, og jeg kommer til å tenke på alle jentene mine. Jeg gleder meg til å se på det vakre showet, og gleder meg allerede til neste år», skrev hun på Twitter.

LES OGSÅ: Jeg føler meg ukomfortabel når jeg smiler til kameraet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer