«Farmen»-Robs døtre:

Søstrene: - Tror vi har sex

NorwayRobs døtre Julia og Michelle åpner opp om OnlyFans-virksomheten. - Som å vinne i lotto, mener de.

LETTKLEDD HVERDAG: «Farmen»-Robs døtre Michelle og Julia Scott gjør gode penger på OnlyFans. Det er ikke noe de skjemmes av. Foto: Privat
LETTKLEDD HVERDAG: «Farmen»-Robs døtre Michelle og Julia Scott gjør gode penger på OnlyFans. Det er ikke noe de skjemmes av. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- OnlyFans ble ganske stort i USA for to år siden, og det var da ideen kom. Og så brukte vi et drøyt år på å planlegge hvordan vi ville gjøre det, hvilke type bilder vi ville legge ut og så videre. Så det var ikke sånn at vi bare hoppet ut i det.

Ordene tilhører Michelle Beatrice Scott (26), datteren til Robert Michael Scott (54), enda bedre kjent som NorwayRob og «Farmen»-Rob.

Sammen med søsteren Julia Scott (21) driver hun nemlig en noe pikant virksomhet, en virksomhet som har vist seg å være en gullgruve - nettstedet OnlyFans.

ONLYFANS: På det sosiale nettverket «OnlyFans» må følgere betale for å se innholdet. Og det kan du tjene godt på. Flere norske realitystjerner har kastet seg på den populære bildedelingstjenesten. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Håver inn

For dem som ikke vet hva OnlyFans er: Jentene selv beskriver den nettbaserte businessen som en «strippeklubb», der man kan abonnere på innhold man ønsker å abonnere på.

Vel og merke etter at man har kjøpt en «inngangsbillett» til 39 dollar. Dette gir tilgang til innhold som er felles for alle som har kjøpt denne «billetten». I tillegg kan man kjøpe eksklusive bilder og videoer ut fra kundenes ønsker - der jentene selv bestemmer prisen.

Det var Michelle som først fikk ideen. Men hun ønsket ikke å gjøre det alene, innrømmer hun.

- Jeg ville ha med søsteren min, for da er man sammen om det og slipper å stå helt alene, bedyrer hun.

Julia fortsetter:

- Vi har alltid elsket å ta bilder og å lage innhold. Så dette var en perfekt plattform for oss.

BYTTET KARRIERE: Trebarnsmoren Nikole Mitchell (36) lever av å selge nakenbilder på nettestedet OnlyFans, men slik har det ikke alltid vært. Video: Mitchellnikole / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

- Og så var er det penger i det. Mye penger, legger Julia til med et lurt smil.

- Sover godt om natta

- Så hvor mye tjener dere på det?

- Det varierer fra måned til måned. Men det var som å vinne i lotto da vi startet med det, forklarer Michelle.

- Så hva er det meste dere har tjent på en måned?

- Kan vi si det høyt da? Ja, vi kan jo egentlig det, men... Nei, vi kan ikke det, ha ha. Men vi sover godt om natta. Jeg husker ikke eksakt hvor mye det er snakk om, bare at det rant inn de første timene i starten der. Vi klarer å betale studiene, og lever samtidig som om vi har en fulltidsjobb ved siden av, sier eldstesøster Micehelle.

- Dere er søsken, og på noen av bildene her er dere jo ganske intime med hverandre. Er det folk som tror at dere har sex med hverandre?

TAR AV: «Onlyfans», en plattform der brukere tjener penger på dristige bilder og videoer, har blitt levebrødet til tusenvis av mennesker. Vi har snakket med ekteparet Amanda Bredén og Max Schact, som ligger helt i toppsjiktet på «Onlyfans» i Skandinavia. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / SVT Vis mer

- Ja, det hender at folk tror vi har sex.

- Hva svarer dere på det?

- Vi svarer at de bare får melde seg inn de også.

- Skammer oss aldri

Begge erkjenner at det de lever av noe som oppleves som et stort tabu i samfunnet. Det har de imidlertid lært seg å leve med.

- Folk ser på deg på en viss måte. Men etter hvert ga vi blaffen i hva folk tenker og mener. Dem om det. Vi har uansett våre grenser, og fortsatt har vi ikke tøyet den strikken, røper eldstesøster.

GIR BLAFFEN: Søstrene Scott prøver ikke å la seg påvirke av fordommer og hva andre mener om businessen deres.Foto: Privat
GIR BLAFFEN: Søstrene Scott prøver ikke å la seg påvirke av fordommer og hva andre mener om businessen deres.Foto: Privat Vis mer

- Kan det skje at den strikken blir tøyet da?

- Hundre prosent. Alt kan jo skje, man skal aldri si aldri. Vi gjør det vi er komfortabel med, men plutselig én dag er vi jo komfortable med å gjøre det lille ekstra likevel, innrømmer Michelle.

Michelle holder litt mer igjen.

- Da skal det være snakk om en veldig høy sum i hvert fall, sier hun og ler.

- Så hvor langt går dere da?

- Vi skammer oss aldri over det vi gjør. Vi koser oss og legger ut og sender akkurat det vi har lyst til å gjøre. Vi bekymrer oss ikke for at besteforeldrene våre skal melde seg inn og se det, for å si det sånn.

Med mamma som fotograf

Til Se og Hør sier pappa Robert Michael Scott at han ikke har noen problemer med businessen til sine døtre, at de er voksne nok til å ta sine egne valg - og at han ville støttet dem uansett hva.

Det bekrefter også Julia og Michelle.

- Pappa støtter det hundre prosent, han har en mentalitet som sier at man skal gjøre det som gjør én lykkelig. Mamma er litt mer a4 enn pappa, så hun var skeptisk da hun først fikk høre om det.

NY HVERDAG: Det var for om lag to år siden at Julia og Michelle Scott bestemte seg for å med OnlyFans. Ett år etter det igjen ble det virkelighet. Foto: Privat
NY HVERDAG: Det var for om lag to år siden at Julia og Michelle Scott bestemte seg for å med OnlyFans. Ett år etter det igjen ble det virkelighet. Foto: Privat Vis mer

Det snudde ganske fort, ifølge de to.

- Hun begynte å se hvor mye vi tjente på dette - og da var det helt greit at vi fortsatte. Etterpå har mamma vært fotograf på bildene vi legger ut - flere ganger.

Får mye hat

De to OnlyFans-jentene startet sin virksomhet på hjemstedet Salhus utafor Bergen. Nå som økonomien er såpass god har Michelle flyttet til Lillehammer for å studere, mens Julia har flyttet inn i en fasjonabel leilighet på Majorstua i Oslo.

TETT FORHOLD: Hjemme hos Robert Michael Scott fra Farmen hjemme på Salhus i Bergen. Med kona Beate Gullaksen Scott, sønnen Christopher Robert Scott og døtrene Julia Amanda Scott og Michelle Beatrice Scott. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TETT FORHOLD: Hjemme hos Robert Michael Scott fra Farmen hjemme på Salhus i Bergen. Med kona Beate Gullaksen Scott, sønnen Christopher Robert Scott og døtrene Julia Amanda Scott og Michelle Beatrice Scott. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hun mener det er lettere å ha en sånn type business i storbyen.

- Det er et mye større samfunn for dette i Oslo, for her kan man samarbeide med kolleger i mye større grad. Egentlig kunne vi jo bodd hvor som helst i verden, for dette er ikke akkurat en kontorjobb som varer fra 8-16.

FELLES KONTO: Det har stormet rundt bildedelingsappen OnlyFans hele sommeren, men dette har vi ikke vært borti før. Denne moren og datteren har nemlig felles konto der. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Medaljen har imidlertid en bakside. Når man skiller seg ut på noe tabubelagt og «ulovlig», da kommer også hatet. For janteloven, den eksisterer fortsatt .

- Du Michelle, er mye flinkere på det der enn meg. Kanskje det handler om at jeg er yngre, men jeg kan sitte å lese meldinger og kommentarer og sitte å gråte av det. Jeg kan videresende hatet til deg, og da roer du meg ned ved å si at det bare handler om folk som er sjalu.

Eldstesøster fortsetter:

- Jeg får angst når jeg ser at Julia går inn og leser, for selv synes jeg bare det er «bullshit». Nå har vi blitt enige om aldri å lese kommentarer om oss selv, enten det er positivt eller negativt, sier Michelle Scott, som synes én ting overskygger alt.

- Vi kunne ikke levd det livet vi lever uten OnlyFans, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - De andre viste psykopatiske trekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer